Лайм

Злату Огнєвіч помітили разом із колишнім учасником "Холостячки". Невже домігся її?

Співачка та бізнесмен прогулювалися містом

Злату Огнєвіч помітили у компанії Максима Тарапати - героїня "Холостячки-2" та вже екс-учасник шоу прогулювалися разом Києвом. І хоча вони зовсім не виглядали закоханою парою, фани реаліті запідозрили їх у романі.

Одна з шанувальниць побачила співачку та бізнесмена та зняла їх на відео, яке одразу розмістила у TikTok. На кадрах Злата та Максим крокують вулицею, не проявляючи один до одного жодних почуттів. Якоїсь миті Тарапата злегка обіймає Огнєвіч, але тільки щоб розвернути її в інший бік. "Максим Тарапата із Златою Огнєвіч гуляють Києвом разом. Невже Макс домігся її?", - сказано в описі до відео.







Максим був одним із небагатьох чоловіків на проекті, хто постійно говорив про своє кохання до Злати. До того ж, він став фаворитом сім'ї співачки. Але незважаючи на те, що рідні героїні бачили її майбутнє саме з Тарапатою, Огнєвіч не змогла відповісти йому взаємністю та відпустила чоловіка додому за крок до фіналу.

Шанувальники припустили, що після зйомок співачка могла змінити свою думку та дати чоловікові ще один шанс. Втім, це все здогади фанів, а кому Злата віддала перевагу глядачі дізнаються вже цієї п'ятниці, 3 грудня.

Фото: instagram.com/tarmaks

В останньому випуску героїня сходить на фінальні побачення з трьома учасниками – Дмитром Шевченком, Адрієм Задворним та Романом Свечкоренком. А насамкінець зробить свій вирішальний вибір.

  • Раніше Злата Огнєвіч спантеличила дописувачів в Instagram фотографією пари, що цілується. Глядачі побачили натяк на фінал "Холостячки" та назвали ймовірного переможця шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також