Лайм

Apple Music показав Топ-100 найпопулярніших пісень в Україні - лише одна з них українською

Пісня Wellboy "Гуси" посіла 52 місце

Стрімінговий сервіс для прослуховування музики Apple Music підбив підсумки 2021 року добіркою найпопулярніших пісень. Якщо у світовому Топ-100 очікувано лідирують хіти всюдисущих BTS, Аріани Гранде та The Weeknd, то в українському чарті ситуація не обнадійлива.

Серед 100 пісень, що слухали найбільше, тільки п'ять належать українським виконавцям, і лише одна з них - українською мовою (Wellboy - "Гуси"). При цьому в Топ-10 Apple Music не вдалося вибитися жодному українцю, а перше місце посів трек російських реперів HammAli & Navai - "Птичка".

Загалом зі 100 найпопулярніших пісень в Україні 79 позицій посідають російські виконавці, включаючи Скриптоніта, Славу Марлоу, Моргенштерна, Miyagi та інших.

Українськими артистами, яких у 2021 році найбільше слухали користувачі Apple Music, стали Надя Дорофєєва – "gorit", Макс Барських – дует із росіянкою Zivert "Bestseller", Артем Пивоваров – "Дежавю" та Тіна Кароль – "Скандал".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві