RU  UA

Дізнатися

Ольга Фреймут показала доньку-підлітка і висловилася про її зовнішність: Хіба можна судити незавершений шедевр?

15-річна Злата навчається в Америці

Ольга Фреймут поділилася з підписниками свого фотоблогу рідкісним знімком зі своєю старшою дочкою. 15-літня Злата живе та навчається у США, і нечасто потрапляє до Instagram своєї зіркової мами.

Фотографія була зроблено в Лос-Анджелесі, куди телеведуча, очевидно, приїхала в гості до дитини. На знімку мама та дочка позують у машині: Ольга зображена практично без косметики, а Злата – з помітним макіяжем та трендовою укладкою брів.

Фото: instagram.com/freimutolia

"Тінейджерів називають негарними. Але вони - витвір мистецтва в процесі роботи. Трохи часу і автор її завершить і покаже публіці. Ось тоді доведеться визнати, що помилялися у незугарності підлітків. Бо хіба можна судити незавершений шедевр?", - підписала фотографію Фреймут.

Шанувальники телеведучої зазначили, що Злата росте дуже гарною дівчиною, але форму брів треба поміняти. На що зіркова мати відповіла: "брови - це окреме слабке місце підлітків". Інші впевнені, що Злата йде в ногу з часом і закликають її не робити "брови, як у мами".

Злату ведуча народила від британця Ніла, з яким не була в офіційному шлюбі. Також Фреймут разом із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком виховує 5-річного сина Валерія та 4-річну доньку Євдокію.

  • Раніше Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками теплими знімками із чоловіком. У підписі до знімків ведуча зазначила, що кілька кадрів зробив їхній син Валерій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним