Лайм

Сара Джессіка Паркер пропонує фанам пожити як її героїня з серіалу "Секс і місто" та приміряти її гардероб

На честь майбутнього релізу "І просто так"

Напередодні прем'єри продовження серіалу "Секс і місто" фанатам випаде можливість пожити життям Керрі Бредшоу. Акторка Сара Джессіка Паркер разом із сервісом з оренди житла Airbnb відтворили знамениту квартиру її героїні.

Фото апартаментів 56-річна зірка показала у своєму Instagram. "Приємно знаходитися в такому знайомому місці, і ми думаємо, що вам сподобаються нагадування про Кері, які ви знайдете всюди", - написала акторка.

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

На знімках можна побачити знамениту вбиральню з екстравагантним вбранням та численним взуттям Бредшоу, іменну підвіску героїні, макбук, на якому вона створювала свої нотатки для газети і, звичайно ж, Космополітен – улюблений напій Керрі.

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Зняти квартиру можна на одну чи дві ночі 12 та 13 листопада. Бронювання відкриється на сайті Airbnb 8 числа. Пожити життям Кері Бредшоу можна буде за символічною ціною. За добу потрібно заплатити лише $23 – саме стільки років минуло з моменту виходу першого сезону серіалу.

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Крім розміщення гості також отримають віртуальне вітання від Сари Джесікі Паркер, можливість пройтися вулицями Манхеттена, випити улюблений коктейль героїні, а також приміряти гардероб.

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Серіал "Секс і місто" був заснований на однойменній книзі Кендіс Бушнелл 1997 року. Прем'єра фільму відбулася на каналі HBO у 1998 році та тривала шість сезонів до 2004 року. У грудні 2021 року вийде продовження, яке отримало назву "І просто так".

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Новий серіал розповість про Керрі, Міранду та Шарлотта, яким тепер за 50 років, але вони все ще дружать і намагаються впоратися зі складнощами в житті. Саманти в сіквелі не буде - акторка Кім Кетрол, яка виконує її роль, відмовилася від зйомок. Замість неї буде нова героїня.

  • Раніше в мережі висміяли образ Кері Бредшоу у продовженні серіалу "Секс і місто". Шанувальники вимагають негайно змінити стиліста.
  • Нещодавно помер актор Віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда Блетча в серіалі "Секс і місто" та його майбутньому перезавантаженні "І просто так".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті