Лайм

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар прокоментували несправедливі оцінки у фіналі "Танців зі зірками"

Пара посіла друге місце

Ользі Харлан та Дмитру Дікусару на "Танцях з зірками-2021" дісталося срібло, хоча пара розраховувала на перемогу. І якщо фехтувальниця вважає, що вони "не допрацювали", то танцівник упевнений, що судді їм свідомо занизили оцінки, оскільки їх фаворитами були Артур Логай та Анна Кареліна, які, власне, й виграли шоу .

Власники другого місця поспілкувалися з шанувальниками в Instagram та відповіли на питання, які їх цікавлять. Коментуючи 9-ку від суддів під останнім танцем Харлан сказала: "Я не можу сказати, що все було ідеально в цьому номері. Швидше за все були помилки і я це визнаю". А ось Дікусар із думкою партнерки не згоден.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Була чітко видна позиція суддівської лінійки і було зрозуміло, хто для них на якому місці. Протягом останніх ефірів було видно, що для суддів переможцем був Артур. Їхня думка була зрозуміла, багато разів це було сказано, високі оцінки були завжди: іноді заслужено, іноді ні", - вважає хореограф.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)


  • Перемога Артура Логая та Анни Кареліної здалася несправедливою й колишньому учаснику проекту Олексію Суровцеву. Чемпіон України зі стриптизу назвав актора "косоломим", і відразу отримав відповідь.
  • Несправедливими результати фіналу вважають й глядачі. Ось які претензії вони висловлюють суддям та переможцям "Танців зі зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють