Лайм

Вагітна Ешлі Грем знялася оголеною і показала величезний живіт із розтяжками

Модель готується до народження двох синів

Ешлі Грем показала, як це носити під серцем одразу двох дітей. Plus-size модель вагітна двійнятами, і її тіло вже помітно змінилося. На величезному животі з'явилися розтяжки, які утворили малюнок, але пишнотіла зірка подіумів їх не соромиться.

Майбутня мама двох хлопчиків опублікувала в Instagram чесне фото, на якому позує оголеною, прикриваючи пишні груди рукою. У підписі до знімку Грем написала, що чоловікові рубці на її тілі нагадують "дерево життя".

Фото: instagram.com/ashleygraham

Ешлі Грем та її чоловік Джастін Ервін дізналися про те, що знову стануть батьками кілька місяців тому. Після цього 34-річна ікона бодіпозитиву поділилася у соцмережі фотографіями з животиком та повідомила, що вони готуються до "нового розділу".

Подружжя також виховує сина Ісаака - первісток пари народився у січні 2020 року. Незабаром у сім'ї моделі та фотографа буде вже троє хлопчиків.

  • Нещодавно Ешлі Грем знялася в стильній фотосесії і ці кадри доводять, що модель народить вже ось-ось. Автором знімків традиційно виступив чоловік знаменитості.
  • Раніше модель показала чесні наслідки перших пологів і вони далекі від ефектних фото в купальнику. Тіло Ешлі Грем справді змінилося після народження первістка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава