Лайм

Модель Ешлі Грем показала чесні наслідки пологів - і вони далекі від ефектних фото в купальнику

Молода мама показала, як змінилося її тіло після народження первістка

Американська plus-size модель Ешлі Грем через місяць після народження первістка показала наслідки пологів. Пишнотіла красуня опублікувала чесне фото, на якому продемонструвала розтяжки на животі.

На знімку, опублікованому в її Instagram, молода мама позує оголеною, прикриваючи груди рукою. "Та ж я. Трохи нових історій", - написала під фотографією Ешлі.

Фото: instagram.com/ashleygraham

Всього за кілька годин публікація моделі зібрала понад мільйон лайків. У коментарях до посту шанувальники Грем захоплюються її відвертістю.

Нагадаємо, що Ешлі Грем вперше стала мамою 18 січня. Свого першого сина Ісаака Менелика модель народжувала вдома, разом з чоловіком, акушеркою і доулою. Пологи тривали 6 годин, але все пройшло без ускладнень.

Ешлі Грем - модель світового рівня. Вона представляє колекції знаменитих дизайнерів і не боїться зніматися в бікіні і навіть без одягу. Її тонка талія і широкі стегна роблять її вельми апетитною.

Фото: instagram.com/ashleygraham

Фото: instagram.com/ashleygraham

  • Раніше Ешлі Грем показала, як годує дитину грудьми в кафе. Фото набрало 1,19 млн лайків і розділило фанів на два табори: одні подякували знаменитості за підтримку права жінок годувати грудьми на публіці, інші виступили проти публічного годування.
  • Ешлі Грем перед пологами зважилася на сміливу фотозйомку . Пишнотіла красуня позувала в об'єктив камери свого чоловіка Джастіна Ервіна без одягу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях