Лайм

Розчаруванню немає меж: глядачі емоційно відреагували на фінал "Холостячки"

У соцмережах бурхливо обговорюють вибір Злати Огнєвіч

3 грудня в Україні завершився другий сезон романтичного проекту каналу СТБ "Холостячка". Головна героїня Злата Огнєвіч на очах у мільйонів глядачів відповіла взаємністю Андрію, чим розчарувала багатьох. Шанувальникам шоу не зрозумілий вибір співачки, адже, на їхню думку, "очі горіли" зовсім на іншого чоловіка.

У фіналі "Холостячки" за серце співачки боролися троє чоловіків: Роман Свечкоренко, Дмитро Шевченко та Андрій Задворний. Психолога артистка відпустила відразу під час побачення, так і не зблизившись з ним, а з претендентами, що залишилися, провела добу в Тунісі.

Побачення з Дімою Фото: СТБ

Романтичний вечір із Дімою пройшов на піку пристрасті, тоді як із Андрієм сильного вогню не виникло. Глядачі вирішили, що Огнєвіч відчуває почуття до Шевченка, відповідно й обере його, але врешті-решт залишилися розчаровані. Після виходу випуску в ефір у соцмережах розпочалося бурхливе обговорення фіналу.

Багатьом Злата здалася нещирою, зокрема у своїх фінальних словах, коли сказала, що кохає Андрія.

"Кохаю? Серйозно? Смішно!", "Найнещиріше освідчення в коханні", "Вона обирала серцем? Їм самим не смішно? Де там хімія між Андрієм і нею? Покажіть, не бачу. Оплески. Розходимося", "Я шокована. Чому він?", "Діма був фаворит, а виграв Андрій. Це остаточний фінал чи буде ще один?" - запитують глядачі.

Побачення з Андрієм Фото: СТБ

Шанувальники шоу не розуміють, як Огнєвіч могла обрати Задворного, адже потяг відчувала до його конкурента.

"Подивитися як очі горять на Діму і на Андрія, мда", "Реально маячня проплачена! Видно було, як у неї очі горять від Діми", "Після побачення з Дімою у мене склалося враження, що там просто кохання-зітхання, вона сама на нього вішалася. І дивно з Андрієм вона була холодна, і тут так", "Розчаруванню немає межі", - пишуть глядачі на сторінці шоу в Instagram.

Що ж, чи склалися стосунки Злати та Андрія після проекту, дізнаємося вже за тиждень.

Фінальний вибір Фото: СТБ

  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця 2 сезону шоу "Холостячка". До участі у проекті Андрій Задворний був одружений і від цього шлюбу виховує 6-річну доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.