Лайм

У шоу "Холостячка" переміг Андрій Задворний: що відомо про обранця Злати Огнєвіч

Співачка сказала "так" підприємцю із Києва

У фіналі шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного - саме з цим учасником вона бачить своє спільне майбутнє. Чи складеться у співачки життя з переможцем проекту - покаже час, а поки пропонуємо дізнатися, що відомо про обранця героїні реаліті.

Андрію - 32 роки, родом він із міста Світловодськ, але вже тривалий час живе у Києві. За освітою юрист, але пов'язувати своє майбутнє із цією професією не захотів. Чоловік має власне виробництво дерев'яних іграшок для дітей, але своїми руками нічого не робить. Задворний керує командою, яка розробляє та втілює у життя проекти.

Переможець "Холостячки" Андрій Задворний Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

На створення бізнесу Андрія надихнула його 6-річна донька Кіра. З матір'ю дитини чоловік розлучився, коли дівчинці було півтора роки. Після розлучення Задворний перебував у серйозних стосунках, але цю історію зруйнувала зрада партнерки.

Андрій Задворний із дочкою Кірою Фото: СТБ

Переможець "Холостячки" любить подорожувати та відкривати для себе нові країни. Віддає перевагу екстремальному виду відпочинку, включаючи парапланеризм та дайвінг. Свої захоплення Задворний переніс на проект – разом із Златою вони літали на аерошюті та занурювалися на глибину.

Андрій сподобався Златі ще на першій вечірці, роздивилася в ньому "улюблений типаж чоловіків" співачки й рідна сестра Огнєвіч, хоча спільне майбутнє бачила зовсім з іншим чоловіком.

Андрій Задворний на першій вечірці Фото: СТБ

Стосунки пари на проекті виглядали як американські гірки: героїня то зачаровувалась, то розчаровувалася в учаснику. Але, незважаючи на всі сумніви, серце Злати сказало "так" саме Андрію. Чи триває їхня історія кохання після проекту - дізнаємось на пост-шоу, яке вийде на СТБ наступної п'ятниці, 10 грудня.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний у фіналі "Холостячки" Фото: СТБ

  • Нещодавно Злата Огнєвіч проговорилася про те, як склалося її особисте життя після проекту. Співачка здивувала відповіддю на запитання про заміжжя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.