Лайм

Сім'я прикрасила будинок на Різдво сотнями тисяч гірлянд і встановила світовий рекорд: відео

Світлова інсталяція освітлює всю округу

Сім'я з Нью-Йорка встановила світовий рекорд Гіннесса за кількістю різдвяних гірлянд на своїй ділянці. Цього року їхній будинок і двір засяяли різнобарвними вогнями 687 тисяч ліхтариків.

Сім'я Тіма Гея вперше встановила рекорд за кількістю гірлянд у 2012 році, прикрасивши будинок 346 тисячами ліхтариків. Вдруге вони потрапили до книги Гіннесса у 2014 році, але тепер перевершили себе та збільшили кількість декорацій у два рази. Зараз ділянка сім'ї нагадує найпопулярніший район Лас-Вегаса, а гірлянди мерехтять усіма барвами веселки.

Тім Гей розповів, що успадкував пристрасть до різдвяних прикрас від матері.

"Я виріс у сім'ї, де було вісім дітей. Мама робила канікули чарівними для всієї родини. Від Дня Подяки до Нового року у нашому будинку були сотні, тисячі вогнів та прикрас. Для нас це було особливим", - розповів рекордсмен.

Сім'я не вмикає гірлянди без потреби, збираючи за допомогою світлового шоу пожертвування для місцевих благодійних організацій. 2021 року вони сподіваються зібрати близько 500 тисяч доларів.

  • Пара викопала в саду гігантську картоплю, і вона може встановити світовий рекорд. Здоров'яка назвали Дугом, і у світі йому немає рівних.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії