Лайм

Учасник "Танців з зірками" Олексій Суровцев розійшовся з коханою: Не навчилися дивитися в одному напрямку

Пара була разом трохи більше двох років

Актор та чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев оголосив про розрив зі своєю коханою дівчиною. Учасник "Танців з зірками" назвав стосунки з бодібілдеркою Анною Скворцовою "американськими гірками", які були позбавлені порозуміння та підтримки.

Про розрив із коханою зірка серіалу "Слід" повідомив в Instagram. Свій допис він супроводив спільною чорно-білою фотографією. Актор подякував екс-дівчині за кохання, турботу і за те, що разом "божеволіли".

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

"Але ми так і не навчилися дивитися в одному напрямку, а дивилися один на одного. Не навчилися розуміти та підтримувати… Екстремальні американські гірки закінчилися тому, що один з нас не зміг цього витримати і захотів піти. Будь щаслива. Від душі…", - написал Суровцев.

Про роман Олексія та Анни мало що відомо. У квітні цього року пара відсвяткувала другу річницю стосунків та багато публікувала гарячих знімків у соцмережах. Дівчина приходила підтримувати коханого на "Танцях з зірками", коли ефір був присвячений коханню.

"Дякую тобі, люба, за те, що прийшла підтримати, допомогла і вийшла на сцену. І дякую за терпіння. Я знаю, що важко витерпіти мою постійну відсутність, мою втому, іноді роздратованість. Потерпи ще трохи", - звернувся Суровцев до коханої після ефіру.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

  • Олексій Суровцев залишив "Танці з зірками" у 4 випуску, а після закінчення шоу висловив своє невдоволення результатами фіналу. Перемога Артура Логая здалася йому несправедливою - він назвав актора "косоломим", і відразу отримав відповідь.
  • Читайте також на theLime, як володарі другого місця Ольга Харлан та Дмитро Дікусар прокоментували несправедливі оцінки у фіналі "Танців з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято