Лайм

Дружини Віктора Павлика знову посварилися в мережі - співак вперше втрутився у конфлікт

Артист заявив, що втомився мовчати

Між колишньою та нинішньою дружинами Віктора Павлика стався новий конфлікт. Катерина Репяхова поскаржилася на те, що її блог в Instagram хочуть знищити нібито "на замовлення" Лори Созаєвої, і майже одразу отримала їдку відповідь від "суперниці". Співак втомився мовчати і вперше втрутився у публічні розбірки жінок.

Вранці 25 листопада молода дружина артиста повідомила, що її блогерську діяльність хочуть знищити. Дівчина зазначила, що вона не має ворогів та недоброзичливців за винятком однієї людини, "яка не може пробачити їй її успіхи і відкрито бажає її сім'ї все життя жити на орендованих квартирах". Дописувачі зробили висновок, що Катя говорить про Ларису, оскільки між ними нещодавно виникло квартирне питання.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)

На заяву Репяхової одразу відреагувала Созаєва. Екс-дружина Павлика записала відеозвернення, в якому назвала нинішню дружину співака "дивною жінкою" та "нахабною холоднокровною тварюкою".

"Ти чомусь вирішила, що я найняла ботів, зламала твою сторінку... Навіщо мені це робити? Мені немає до тебе ніякої справи! У мене є своє особисте життя і я прошу тебе, дай мені спокій. Ти мені не потрібна", - звернулася Лариса до Катерини.

У своєму зверненні Созаєва також згадала, як 6 років тому Репяхова увела її чоловіка, "хоча той не хотів йти", а також "спокійно готувалася до весілля", коли її син помирав. Павло Павлик помер у серпні 2020 року у віці 21 рік – хлопця забрала онкологія.

Лариса СозаєваФото: facebook.com / Лора Созаева

Віктор Павлик втомився від з'ясування стосунків своїх дружин і вперше висловився про ситуацію в Instagram. Щоб не розводити дискусії під постом, артист вимкнув можливість коментувати.

"Я довго мовчав… Я дуже не люблю всі ці розбірки і мені дуже прикро, що в котрий раз це трапляється з моєю сім’єю... Я дуже сильно поважаю свою колишню дружину, я їй сильно вдячний багато за що. Я підтримував її завжди, все, що від мене залежало. А іноді навіть проти волі моєї теперішньої дружини. Але! Вкотре бачити образливі слова від колишньої в сторону моєї дружини, я не маю сил", - написав співак.

Павлик зазначив, що не шкодує, що пішов до Каті, адже вона "подарувала йому друге життя". Колишній дружині він побажав щастя та заявив, що віддасть їй усе, що вони нажили за роки шлюбу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Віктор Павлік (@viktorpavlik)

  • Раніше Віктор Павлик розповів, на що живе його сім'я і скільки він заробляє. За словами співака, його заробіток йде у сім'ю, а його дружина Катерина свої гроші витрачає на себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію