Лайм

Колишня дружина Віктора Павлика заявила, що співак виселяє її з квартири: Більше у мене нічого і нікого немає

Нинішня дружина артиста записала відповідь

Третя дружина Віктора Павлика Лариса Созаева заявила, що співак з його новою дружиною виселяють її з квартири, де вона жила з сином Павлом, який помер від онкології. За словами жінки, ці квадратні метри - єдине, що дає їй відчуття присутності її дитини.

"У мене був чоловік. Він пішов. У мене був син. Він помер. У мене залишилася тільки квартира в кредиті, яку колишній чоловік обіцяв виплатити і залишити мені. Це не просто квадратні метри. Це те єдине, крім могили, що дає мені відчуття присутності сина, який начебто вийшов і скоро прийде. Більше у мене нічого і нікого немає ", - пише вона в своєму facebook-пості.

Фото: facebook.com / Лора Созаева

Созаева стверджує, що Павлик написав їй смс, в якому повідомив, що більше не може виплачувати кредит, і що квартиру потрібно продавати. Потім вона нібито отримала повідомлення від молодої дружини співака, яка заявляє, що вони не можуть все життя її утримувати і сплачувати "шалену комуналку". У своєму листі Катерина Репяхова радить колишній дружині Віктора "дорослішати" і почати "жити за рахунок себе".

Віктор Павлик та Лариса Созаева з сином Павлом Фото: facebook.com / Лора Созаева

Після заяив Созаевої, на Репяхову посипалися звинувачення, і дівчина вирішила вийти у прямий ефір, щоб розповісти свою правду. Катерина каже, що вони з Віктором більше не можуть утримувати його колишню дружину, оскільки це йде на шкоду їхній сім'ї.

За словами Репяхової, через "шалений" кредит, вони змушені з маленькою дитиною жити на орендованій квартирі. Тому вони запропонували продати житло і виплатити Созаевій $100 тисяч. Однак та відмовилася.

"Вона не хоче вирішувати все мирним шляхом. Вона побажала Віктору Франковичу жити все життя на орендованих квартирах, - каже Катерина. - Звичайно, у неї радіє душа, коли всі гроші йдуть з нашої родини. Їй більше не так квартира потрібна, як розуміння того, що Віктор енну суму забирає з нашої родини".

Репяхова каже, що вона втомилася це терпіти і вирішила сама підняти це питання. Дівчина вважає, що після смерті сина пройшло вже достатньо часу і Созаева має почати сама себе утримувати. "Чому ми повинні утримувати її все життя? Чому не хотіти думати про завтрашній день? Чому не хотіти бути незалежною? Чому не хотіти заробляти більше?", - задається питаннями молода дружина співака.


  • Раніше Віктор Павлик розповів, на що живе його сім'я, і скільки він заробляє. За словами співака, його заробіток йде в сім'ю, а його дружина Катерина свої гроші витрачає на себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр