Лайм

Ведучий "Холостячки" натякнув на стосунки Злати та Діми після проекту, але йому не повірили: Гриша, досить інтриг

Правда відкриється на фінальному пост-шоу

Телеканал СТБ продовжує заплутувати глядачів "Холостячки", роблячи "сенсаційні" анонси. У проморолику фіналу переможцем показали Дмитра Шевченка, а напередодні пост-шоу натякнули, що стосунки Злати Огнєвіч та Андрія Задворного не склалися. Підтримати хвилю інтриг продюсерів вирішив Григорій Решетник.

Ведучий реаліті опублікував в Instagram закулісну фотографію майбутнього випуску, якою ніби натякає, що героїня повернулася до другого фіналіста. На знімку Злата та Дмитро стоять поруч і широко посміхаються, що правда не один одному, а у відповідь на жарт Григорія. "Залишилось 3 дні", - написав Решетник і додав емодзі у вигляді чорно-білих сердець.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Шанувальники шоу почали активно коментувати публікацію. На їхню думку, ведучий навмисне заплутує глядачів, і насправді Огнєвіч та Шевченко не разом.

"Якщо Григорій виставляє так, ніби вони разом, то це на тисячу відсотків не так, а з точністю навпаки", "Перше про що подумала: якщо таке фото виставив, значить точно не разом", "Це точно, щоб тільки нас заплутати", "Гріша, досить інтриг. Вони не разом", - пишуть дописувачі під постом.

Пост-шоу вийде на каналі СТБ увечері 10 грудня. У ході випуску глядачі дізнаються, як склалися стосунки Злати Огнєвіч та Андрія Задворного після вимкнення камер. Також в епізоді обіцяють показати, як склалося життя учасників минулих сезонів "Холостяка" та "Холостячки".


  • Тим часом Роман Васильєв відповів на чутки про роман із Вінченцо Дулепою. Учасників "Холостячки-2" запідозрили у романтичному зв'язку після відпочинку в Єгипті.
  • Замість Злати Огнєвіч "Холостячкою" могла стати інша співачка. Хто не пройшов кастинг на головну героїню 2 сезону - читайте у матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також