Лайм

В анонсі фіналу "Холостячки" глядачі побачили натяк на переможця шоу: Жодної інтриги

Кому Злата Огнєвіч скаже "Я тебе кохаю"

3 грудня на каналі СТБ відбудеться фінал шоу "Холостячка-2", під час якого Злата Огнєвіч із трьох чоловіків обере одного, з яким спробує збудувати стосунки поза камерами. Донедавна глядачі були впевнені, що обранцем співачки стане Роман Свечкоренко, але після анонсу заключного випуску думка багатьох змінилася.

У короткому ролику показали фрагменти побачень із фіналістами та довгоочікуваний момент всього шоу. На кадрах героїня у гарній весільній сукні заходить до зали, де оголосить своє рішення кожному учаснику. Наприкінці епізоду Злата каже обранцеві головні три слова, а він одягає на її палець обручку. У цьому моменті шанувальники шоу і роздивилися переможця, і це, на їхню думку, – Дмитро Шевченко.

Глядачі порівняли вбрання чоловіків із фінальними кадрами та дійшли висновку, що це рука 38-річного бізнесмена. "Все Діма, по руці видно", "По великим пальцям руки - Діма", "Жодної інтриги, 100% це Діма", "По одягу навіть видно, що Діма виділяється. Нарядили як нареченого його. Тут без варіантів", – пишуть коментатори під анонсом випуску.

Підозри шанувальників шоу дуже схожі на правду. Справа в тому, що після зйомок "Холостячки", які закінчилися ще влітку, Дмитро переїхав до Києва зі Львова, де мешкав останні вісім років. Ще на проекті чоловік казав, що готовий перебратися до столиці, якщо у нього зав'яжуться стосунки із Златою.

Дмитро Шевченко та Злата Огнєвіч Фото: СТБ

До того ж, нещодавно співачка опублікувала фотографію пари, яка цілується, в якій дописувачі побачили натяк на те, що у фіналі вона обере саме Діму. Що ж, чи підтвердяться здогади глядачів - дізнаємося вже цієї п'ятниці.

  • Тим часом Злату Огнєвіч помітили з Максимом Тарапатою, який залишив "Холостячку" за крок до фіналу. Співачка та бізнесмен разом прогулювалися вулицями Києва.
  • Читайте також наLime, що відомо про претендентів на серце Злати Огнєвіч. До фіналу шоу пройшли Дмитро Шевченко, Андрій Задворний та Роман Свечкоренко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита