Лайм

Учасник "Холостячки" відповів на чутки про роман із екс-суперником за серце Злати Огнєвіч

Приводом для розмов стала спільна поїздка до Єгипту

Учасникам 2 сезону шоу "Холостячка" Роману Васильєву та Вінченцо Дулепі не вдалося знайти шлях до серця Злати Огнєвіч, проте вони змогли побудувати приятельські стосунки, які продовжились й після проекту. Однак тепер чоловіків стали підозрювати в тому, що їхній зв'язок зовсім не дружній, а романтичний.

Перші чутки з'явилися після того, як Рома та Вінченцо разом злітали на відпочинок. Підписники вважають, що на спільних кадрах хлопці виглядають як пара, а музика, накладена на спільному відео з поїздки, каже про те, що між ними - кохання. Після цього новину підхопили деякі ЗМІ і заголовки дійшли до самих хлопців. Васильєв вирішив відповісти на чутки про роман із суперником, записавши кілька "сторіз" в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram


“Це соромно, будучи ЗМІ, розпускати фейки, - каже стоматолог. - Я дуже радий, що в мене з'явився такий друг, як Вінченцо. Це круто, коли дорослі люди можуть побудувати поважні стосунки, з якими можна класно проводити час, ділитися емоціями, і це погано, що такі стосунки так поверхово таврують романтичними".

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

Нагадаємо, Вінченцо Дулепа залишив "Холостячку" у 6 випуску. Златі Огнєвіч здалося, що хлопець грає на камеру та його почуття несправжні. Роман Васильєв пішов із проекту слідом за другом, у 7 епізоді. Стоматолог намагався бути надто ідеальним і вимагав ідеальності від співачки.

Фото: instagram.com/god_of_dentistry

  • У фіналі реаліті Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, і шанувальники шоу залишилися розчаровані. Після виходу фінального випуску в ефір у соцмережах почалося бурхливе обговорення.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця 2 сезону шоу "Холостячка". До участі у проекті Андрій Задворний був одружений і від цього шлюбу виховує 6-річну доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також