RU  UA

Дізнатися

Інститут Pantone назвав головний колір 2022 року – модні ідеї з новим відтінком синього

Синьо-фіолетовий колір Very Peri створили спеціально для 2022 року

Інститут Pantone назвав головний колір 2022 року – PANTONE® 17-3938 Very Peri. Цей яскравий відтінок синього з фіолетово-червоним підтоном символізує зміни після важкого періоду ізоляції та невизначеності.

Вперше за 22 роки Pantone створив новий колір, а не вибрав його з існуючої палітри. Дизайнери змішали синій колір вірності та сталості з відтінком червоного, який часто передає енергію та хвилювання. У них вийшов несподівано теплий синьо-фіолетовий відтінок, що нагадує барвінок та ніжні гортензії.

"Синій колір зазвичай не називають "радісним", але якщо додати до нього червоний елемент, він змінюється. Ми вирішили, що дуже важливо створити колір, який втілює відчуття новизни", - сказала Леатріс Ейсман, виконавчий директор інституту.

Також синій колір покликаний відображати зростаючий вплив віртуального світу і часто асоціюється з технологіями та футуризмом. Він символізує дух часу і те, як наше реальне життя поєднується з віртуальним.

Поки мас-маркет бренди не встигли заповнити полиці своїх магазинів одягом кольору Very Peri, але речі схожих відтінків не така вже й рідкість. Подивіться, як можна прикрасити ними свій гардероб.

Немає жодної потреби одягатися в модний колір 2022 з ніг до голови. Достатньо одного аксесуара трендового відтінку, наприклад, сумочки.

Речі трендового кольору не встигнуть набриднути вам за рік і не втратять актуальність у майбутньому, якщо не будуть однотонними. Синьо-фіолетова смужка або клітина чудово поєднується з бежевим, сірим, синім та блакитним. Також Very Peri чудово підходить для квіткових принтів.

На тканинах різної текстури колір Very Peri виглядатиме по-різному. Придивіться до деніму і, напевно, знайдете джинси схожого відтінку.

Індивідуальність завжди цінується більше швидкоплинної моди, тому не бійтеся відступати від зразка, обираючи темніші або світліші відтінки трендового кольору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии