Лайм

"Холостяк" Михайло Залівако привітав переможницю шоу з днем народження: Ти дуже крута

Герой шоу присвятив коханій ніжні рядки

Герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Залівако присвятив Анні Богдан чуттєвий допис в Instagram. Переможниця проекту святкує день народження, і коханий дівчини вирішив вкотре зізнатися їй у почуттях.

Чоловік згадав "цікаву" історію їхнього знайомства, і супроводив публікацію фотографією з фіналу реаліті. Михайло зазначив, що вдячний проекту, адже там він зустрів ту дівчину, яку хотів бачити поряд із собою.

Фото: instagram.com/kanyeeebear

"Ти дуже крута і сильна особистість, як і неймовірна жінка. Мені дуже подобається як ти дурієш і смієшся зі мною. І при цьому ти нереально жіночна і мудра, - звернувся до коханої Залівако. - Я тобі вже вранці говорив, що хочу щоб у твоєму житті була радість і щастя такими, як ти їх бачиш. Щоб завжди була мета як досяжна, так і ні. Мрій… мрій якнайбільше! Будь яскравою і ніколи не стій на місці. Ти комета, яка має дуже довгий хвіст (у твоєму випадку це ноги) мої улюблені ноги. Нехай збувається все загадане і у звичайні дні – тепер це буде такою суперсилою! Я тебе кохаю".

Іменинниця у свою чергу опублікувала пост подяки, в якому особливе місце приділила коханому.

"Хочу сказати дякую моїм рідним, які завжди поруч, дякую друзям за дружбу і що зі мною йдете по життю... Дякую, мій Мишко тобі, що увірвався в моє життя і робиш мене щасливою", - написала Анна.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Стосунки Анни та Михайла розвиваються досить стрімко, і буквально одразу після фіналу "Холостяка" пара почала жити разом. Залівако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес.

  • Нещодавно Анна та Михайло знялися у першій спільній фотосесії. Залівако зазначив, що романтична зйомка з коханою викликала у нього "незвичайні почуття", а для Богдан вона відкрила обранця з нового боку.
  • Тим часом канал СТБ готує вже 12-й сезон "Холостяка". Цього разу шукатиме кохання на проекті 32-річний бізнесмен Алекс Топольський.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів