Лайм

Не хоче дорослішати: Фагот із ТНМК розповів, чому його дружина відмовилася народжувати дітей

Артист розповів про особисте життя

Олег "Фагот" Михайлюта живе у цивільному шлюбі з дизайнеркою Ольгою Навроцькою вже 12 років, але пара так і не завела дітей. В інтерв'ю DOROTYE фронтмен групи ТНМК розповів, чому його кохана не бачить себе матір'ю і як спілкується з його сином від попередніх стосунків.

Фото: https://www.instagram.com/fahot/

"Мені здається, що вона дуже сильно сама дитина. Може, не хоче дорослішати, - сказав музикант. - Чайлдфрі - це: "Я не хочу ставати батьком, я хочу залишатися дитиною"".

Сама Навроцька у минулих інтерв'ю говорила, що Олег був би не проти завести з нею дитину, але в її віці зробити це вже важко. 47-річна дизайнерка додала, що діти - не її тема. "Кожному своє, тому я чайлдфрі, виходить", - заявила вона у програмі "Зірковий шлях".

Фагот почав зустрічатися з Ольгою Навроцькою, коли його колишня дівчина Анастасія була вагітна сином Микитою. Наразі хлопчику 11 років, і дружина Михайлюти не прагне з ним зблизитися. Це не заважає артисту брати активну участь у житті дитини та дружити з його мамою.

"Не можна сказати, що вони часто комунікують, але бувало. Я ж не ховаю його. Усі знають одне одного, - сказав співак. - Ми з Настею розуміємо: що б із нами не відбувалося, це не повинно відбиватися на Микиті. Як би там не було, все одно вона мати мого сина. Я апріорі її люблю, я її підтримуватиму. Якщо вона буде в хорошому настрої, то і моєму синові буде добре".

Фото: https://www.instagram.com/fahot/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil