Лайм

6 переможниць конкурсу "Міс Всесвіт" із трагічною долею: як вони загинули

Життя підготувало для красунь нелегкі випробування

У ніч на 13 грудня в Ізраїлі обрали "Міс Всесвіт 2021", і переможницею конкурсу стала Харнааз Сандху з Індії. Після блискучої перемоги на дівчину чекають успішні модельні контракти, стрімка кар'єра, цікаві подорожі та знайомства. Проте наявність корони конкурсу далеко не завжди є гарантом довгого та щасливого життя.

Далі йтиметься про дівчат, які змогли здобути титул "Міс Всесвіт" і готові були підкорювати світ новими гучними перемогами, але їхня доля склалася інакше.

Гілеві Ромбін Фото: gstatic.com

Гілеві Ромбін Шайн була переможницею конкурсу "Міс Швеція" і здобула титул четвертої "Міс Всесвіту" у 1955 році. Її життя трагічно обірвалося унаслідок авіакатастрофи, яка сталася 1996 року. У літаку відмовив двигун відразу після зльоту, що й спричинило аварію. Гілеві, її чоловік і їхній син поховані разом на цвинтарі Вествуд Віллідж Меморіал Парк.

Лус Марина Сулуага Фото: wikipedia.org

Лус Марина Сулуага - колумбійська фотомодель, "Міс Колумбія" 1957 та "Міс Всесвіт" 1958. Вона раптово знепритомніла, коли перебувала у своїй квартирі в компанії близьких друзів. Знайомі викликали швидку, проте фахівці не змогли врятувати жінку.

Сільвія Луїза Гічкок Фото: wikipedia.org

Володарка титулів "Міс США" та "Міс Всесвіт" Сільвія Гічкок після блискучих перемог у конкурсах краси влаштувалася працювати на телебачення. Проте у 69 років Сільвії не стало – причиною смерті став рак.

Ампаро Муньос Фото: wikipedia.org

Іспанська королева краси Ампаро Муньос здобула титул "Міс Всесвіт" у 1974 році, але через деякий час була змушена відмовитися від нього. З’ясувалося, що дівчина під час конкурсу порушила правила організаторів. Муньос пішла з життя у 2011 році. Причиною смерті стала хвороба Паркінсона, з якою вона боролася протягом кількох років.

Челсі Сміт Фото: wikipedia.org

Американська актриса та співачка Челсі Сміт у 1995 році стала володаркою одразу двох престижних титулів - "Міс США" та "Міс Всесвіт". Її життя трагічно обірвалося у віці 45 років. Відомо, що протягом року Сміт боролася із раком печінки, який у неї діагностували у 2017 році. Вона померла у вересні наступного року в будинку своєї матері в Міффліні, штат Пенсільванія.

Лотте ван дер Зеє Фото: Instagram Лотте ван дер Зеє

Лотте ван дер Зеє завоювала титул "Юна міс Всесвіт" та її кар'єра моделі почала стрімко розвиватися. Під час сімейного відпочинку в Австрії дівчина знепритомніла. Після двотижневого перебування в комі та серцевого нападу серце юної дівчини зупинилося.

Окрім переможниць всесвітньо відомого конкурсу краси, трагічно закінчилося життя ще двох молодих фіналісток.

Моніка Спір Фото: wikipedia.org

Венесуельська актриса Моніка Спір 2004-го стала переможницею конкурсу "Міс Венесуела", а вже за рік боролася за титул "Міс Всесвіт". У 2014 році Моніка разом зі своїм чоловіком та 5-річною дочкою потрапили в ДТП. І поки вони чекали на приїзд працівників евакуаційної служби, на них напали невідомі – злочинців залучила дуже дорога машина актриси. Грабіжники буквально зрешетили Спір і її чоловіка численними пострілами. Дочка отримала вогнепальне поранення в ногу, але дивом залишилася жива.

Ембер Лі Фрііс Фото: facebook

Фіналістка конкурсу "Міс Всесвіт" Ембер Лі Фрііс померла минулого року у віці 23 років. Таблоїд The Daily Mail писав, що дівчина вчинила самогубство. Незадовго до трагедії Фрііс зайнялася бізнесом: вона відкрила модний лейбл на початку березня 2020 року, коли світ охопив коронавірус. У соціальних мережах королева краси писала, що справи у бізнесі йдуть погано через всесвітню пандемію.

  • Раніше Ганна Неплях висловилася про свій виступ на конкурсі "Міс Всесвіт-2021" . Дівчина не потрапила до топ-16 півфіналісток, але не засмучується з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші