Лайм

Нікуди не пройшла: Анна Неплях висловилася про свій виступ на конкурсі "Міс Всесвіт-2021"

"Міс Україна Всесвіт" зберігає оптимізм

У ніч на 13 грудня в Ізраїлі обрали переможницю конкурсу "Міс Всесвіт-2021", і корона дісталася учасниці з Індії Харнааз Сандху. Українка Анна Неплях не потрапила до топ-16 півфіналісток, але не зневіряється з цього приводу. У своєму Instagram 27-річна красуня прокоментувала програш у конкурсі.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

"Я нікуди не пройшла, але я така щаслива і в такому блаженстві! У дівчат деяких тут зруйнувався світ, і вони так плачуть, переживають, заїдають шоколадом. Чесно, я така задоволена собою, така задоволена тим, який шлях я пройшла і що я тут серед таких красунь, - заявила Неплях в Instagram-історіях.- Нарешті я можу видихнути. Я рада, що я можу повернутися додому, що у мене тепер є такий чудовий статус, і я можу реалізовувати себе так, як я дійсно хочу. Я можу допомагати іншим завдяки своїй публічності. Тому я не засмучуюся, і далі тільки більше".

Також Анна Неплях додала, що якщо людина не може вплинути на обставини, вона завжди може змінити своє ставлення до цієї ситуації.

Її оптимізм підтримали шанувальники у соцмережах. "У когось упав світ, а у тебе він тільки почався! Попереду на тебе чекає ще краще і масштабніше життя", - пишуть у коментарях. - "Мої вітання. Ви гідно представили Україну".

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Анні Неплях 27 років, за освітою вона інженер, але сьогодні активно веде блог у Instagram. Дівчина проводить тренінги та офлайн-зустрічі для дівчат про любов до себе та внутрішню гармонію, любить подорожувати та вже побувала у 30 країнах. В Україні Неплях знають як одну з учасниць 10-го сезону шоу "Холостяк", де вона боролася за серце Макса Михайлюка.

На конкурсі "Міс Всесвіт" місця учасниць визначають шляхом рейтингового голосування: судді оцінюють дівчат індивідуально та відповідно до встановлених правил. У кожному турі гранд-фіналу група кандидаток із найменшими рейтингами поступово виключається. У півфінал потрапляють 16 учасниць, і в 2021 році серед них опинилися лише дві європейки ("Міс Франція Всесвіт" на 7-му місці та "Міс Великобританія Всесвіт" на 11-му).

"Міс Всесвіт-2021" - Харнааз Сандху з Індії Фото: Getty Images

Корона конкурсу краси забезпечує переможниці контракт із організацією "Міс Всесвіт", який може тривати від 7 до 18 місяців. Вступаючи на посаду, "Міс Всесвіт" бере на себе громадську роботу та поширює інформацію про права жінок та етнічних меншин, проблеми охорони здоров'я та наслідки глобального потепління.

Крім роботи, королева краси також отримує грошову допомогу на час свого "правління", стипендію Нью-Йоркської кіноакадемії, портфоліо моделі, макіяж, одяг, взуття, а також послуги стиліста, лікаря і фітнес-тренера. Вона також отримує ексклюзивний доступ до різноманітних заходів, показів мод та урочистих церемоній відкриття, а також до кастингів. У період з 1996 по 2015 рік переможницям "Міс Всесвіту" також на рік надавалась квартира у Нью-Йорку, яку вони ділили з володарками титулів "Міс США".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші