Лайм

Помиритися не вийде: Кім Кардаш'ян назвала причину розлучення з Каньє Вестом

Зірка зробила сміливу заяву

Незважаючи на всі спроби репера Каньє Веста (Йе) налагодити стосунки з екскоханою Кім Кардаш'ян, вона не бачить із ним спільного майбутнього. Модель подала до суду документ, у якому йдеться, що "їхньому шлюбу вже ніхто і ніщо не зможе допомогти".

Фото: SplashNews.com

Також Кардаш'ян розповіла, що вона і її колишній чоловік заслуговують на нове життя, але окремо один від одного. За словами актриси, "союз виявився нежиттєздатним і повністю вичерпав себе".

"Непримиренні розбіжності існували і продовжують існувати між Вестом і мною, що призвело до безповоротного розпаду нашого шлюбу. Нині жодні спільні психологічні консультації та інші спроби примирення не матимуть цінності", - йдеться у заяві 41-річної Кім.

Фото: Getty Images

Відомо, що зірка реаліті-шоу подала прохання про розірвання шлюбу у лютому 2021 року. Кардаш'ян та її адвокат кілька разів зверталися до Веста та його адвоката, щоб справа зрушила з мертвої точки та процес розлучення був запущений. Однак репер вирішив ніяк на це не реагувати, все ще маючи надію врятувати шлюб.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян та Каньє Вест одружилися 24 травня 2014 року. До весілля закохані зустрічалися близько двох років. Разом вони виховують четверо дітей: доньку Норт Вест (15.06.2013), сина Сейнт Веста (05.12.2015), дочку Чикаго Вест (15.01.2018) та ще один син Саам Вест (09.05.2019).

  • Раніше Кім Кардаш'ян підловили за руку з новим бойфрендом. Її помітили у Каліфорнії за руку зі стендапером та коміком шоу SNL Пітом Девідсоном, що спровокувало чутки про можливий роман.
  • Також ЗМІ показали нову дівчину Каньє Веста, і вона на 22 роки молодша за репера. Артист привів модель Вінетрію на баскетбольний матч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни