Лайм

Каньє Вест розповів, чому Кім Кардаш'ян вирішила розлучитися - репер хоче повернути родину

Артист записав чесне звернення до фанів

25 листопада у США відзначили День подяки, і на честь свята Каньє Вест записав п'ятихвилинне відеозвернення до фанатів. Репер, який нещодавно змінив ім'я на Йе, розповів про своє сімейне життя, психічне здоров'я, підтримку Дональда Трампа і провальні президентські перегони. Він перерахував усі свої помилки, через які розпався їхній шлюб із Кім Кардаш'ян.

Каньє Вест та Кім Кардаш'ян Фото: Getty Images

"Все, про що я думаю кожен день - як мені повернути сім'ю і як зцілити біль, який я заподіяв. Я беру відповідальність за свої дії, - сказав Каньє. - Я пив, щоб зняти стрес, і переступив межу. Вживання алкоголю позначилося на моєму здоров'ї та здоров'ї людей навколо мене. У 2016 році у мене трапився маніакальний епізод, і мені призначили важкі ліки. З того часу я то приймав, то відмовлявся від них, і це зробило мене сприйнятливим до інших епізодів [біполярного розладу], які доводилося терпіти моїй дружині, родині та фанатам. Іноді я кричу, і цей крик допоміг мені докричатися до всіх, хто сумнівався у моїй музиці, але не допоміг зберегти сім'ю".

Також репер згадав, як підтримав Дональда Трампа і сам балотувався у президенти США у 2020 році.

Каньє Вест та Дональд Трамп у 2018 році Фото: Getty Images

"Моїй дружині не сподобалося, коли я одягнув ту червону кепку. Вона була гарною дружиною і просто хотіла захистити мене та нашу родину. Я зробив себе і свою родину мішенню, і це було важко для нашого шлюбу. Потім я подався у президенти без відповідної підготовки. Я зганьбив свою дружину, розкривши інформацію про нашу родину під час однієї, слава богу, єдиної, прес-конференції", - розповів Каньє.

Уест висловив подяку за сім'ю, яку дала йому Кім Кардаш'ян: у шлюбі у них з'явилися четверо дітей, молодші з яких народилися за допомогою сурогатних матерів. У прес-конференції, про яку репер шкодує, він розповів, як просив дружину зробити аборт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу