Лайм

Як носити сірий і не виглядати нудно: модна ідея від Олени Зеленської

Перша леді України продовжує дивувати новими поєднаннями в одязі

Не так давно Олена Зеленська з'явилася на офіційній зустрічі в яскраво-жовтому светрі, але цього разу вона обрала більш стримані кольори вбрання. Дружина президента з'явилася на публіці у класичному сірому костюмі.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Свій образ Зеленська доповнила гольфом, який був підібраний у тон до всього аутфіту, та масивними сережками. Також на обличчі у неї була чорна захисна маска. Завершувало ділове вбрання об'ємно укладене волосся. Фотографії з цієї зустрічі перша леді опублікувала у Instagram.

"Відрізнятися – це нормально. Інший – не означає гірший. Кожна і кожен із нас – особливі, і слід завжди поважати як свою, так і чужу унікальність".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Це цитата з нового видання "Світ без кордонів" – книги про різноманітність та рівність. Вона одночасно і для дітей, і для дорослих. Бо і вчителі, і батьки знайдуть тут дещо нове для себе, і всім поколінням читачів буде що обговорити після читання", - йдеться у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Раніше Олена Зеленська у брючному костюмі трендового відтінку виступила на саміті. Вона уважно стежить за модними тенденціями.
  • Також Олена Зеленська вийшла у світ у пальто оригінального крою. Вона одягла темно-синє пальто з оригінальним коміром, декорованим світлою хусткою з візерунком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування