Лайм

Учасники "Холостячки" знялися у спільній фотосесії у стилі "Бійцівський клуб"

Такими шанувальниками шоу їх ще не бачили

Учасники 2 сезону шоу "Холостячка" взяли участь у брутальному спецпроекті JetSetter. Чоловіки знялися у фотосесії у стилі фільму "Бійцівський клуб": розбиті брови, носи, рани та садна. Претенденти на серце Злати Огнєвіч наочно показали, що для них означає фраза "боротьба за кохання".

У зйомці взяли участь шестеро чоловіків із проекту: танцюрист Макс Єжов, стоматолог Роман Васильєв, тенісист Васко Младенов, фрідайвер Андрій Хветкевич, бізнесмен Максим Тарапата та власник клінінгової компанії Дмитро Шевченко. Фіналіст "Холостячки" вжився в образ найкраще, оскільки він давно займається боксом і йому добре знайомий драйв бою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від JetSetter.ua (@jetsetterua)


Під час фотосесії учасники шоу розповіли, як вони для себе уявляють боротьбу за кохання.

Для Шевченка ця фраза означає "залишатися самим собою і жити в гармонії", для Хветкевича - бути кращим та показати жінці, наскільки ти її гідний. Тарапата впевнений, що кохання відкриває нові грані і дає стільки сил, що людина стає непереможною. Для Васильєва - шлях досягнення гармонії в душі та серці. А Младенов та Єжов вважають за краще не боротися за кохання.

  • Раніше колишні конкуренти Андрія Задворного заступилися за нього після скандалу із "Холостячкою". Переможець шоу покинув Злату Огнєвіч після проекту, чим спричинив гнів шанувальників реаліті.
  • Що лишилося за кадром шоу "Холостячка-2"? Канал СТБ показав невдалі та смішні дублі, які не увійшли до ефіру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога