Лайм

Молодшому синові Віктора Павлика виповнилося півроку - батьки показали милі фото хлопчика

Подружжя святкували цей день з розмахом

15 грудня синові Віктора Павлика та Катерини Репяхової виповнилося 6 місяців. Цього дня подружжя вирішили відволіктися від сімейного конфлікту, й влаштували для малюка святкову вечірку.

Фотографіями зі свята пара поділилася в Instagram. Молода мама показала усміхненого Михасика, якого вбрала "по-дорослому", і написала, що радіє тому, що її сина з дитинства оточують люблячі люди.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Сьогодні зібралися найближчі та кохані люди. Так здорово, що змалечку Мишко бачить, як багато людей його люблять", - написала 27-річна Катя.

На вечірці була хрещена Мишка, яка приїхала з Мукачева, також піврічного хлопчика прийшов привітати 37-річний брат Олександр. Старший син Віктора Павлика з'явився на святі зі своїм сином Давидом і зробив спільне фото з батьком та молодшим братиком.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали батьками 15 червня. Для 27-річної Каті хлопчик став первістком, а для 55-річного співака – вже четвертою дитиною.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Батьки довго не показували обличчя хлопчика, познайомити з Мишком подружжя вирішило красиво. Через три місяці після народження малюка пара влаштувала сімейну фотосесію, а результатом поділилася у соцмережі. Тепер подружжя регулярно показує малюка у своїх блогах, а нещодавно завели йому особисту сторінку в Instagram.

Фото: instagram.com/mish.apavlik

  • Нещодавно Катерина Репяхова подала до суду на Ларису Созаєву – колишню дружину Віктора Павлика. Молода дружина артиста не раз говорила, що засудить "суперницю", і 7 грудня довела, що вона не жартувала.
  • Віктор Павлик довго не втручався у конфлікт своїх дружин, а нещодавно звернувся до Лариси, яка "некрасиво" висловилася на адресу його молодої обраниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil