Лайм

Поліція перевірить телефон Алека Болдвіна після вбивства оператора на зйомках

Слідчі хочуть прочитати листування актора

Мобільний телефон Алека Болдвіна перевірять у рамках розслідування смерті оператора Галини Хатчінс, яку актор випадково застрелив на зйомках фільму "Іржа". Відповідний ордер влада Санта-Фе видала після того, як Болдвін відмовився передати пристрій слідству.

Фото: Getty Images

BBC з посиланням на офіс шерифа повідомляє, що в телефоні Болдвіна можуть бути важливі докази, які допоможуть у розслідуванні смерті Хатчінс. Слідчі вимагали конфіскувати Apple iPhone, щоб перевірити текстові повідомлення, електронну пошту, історію веб-пошуку та іншу інформацію, яка в ньому зберігається.

Раніше Алек Болдвін заявляв, що не вірить, що йому висунуть звинувачення у кримінальному злочині. Прокуратура не виключає такого варіанту, але насамперед збирається дізнатися, звідки бойові патрони взялися на знімальному майданчику фільму.

  • Члени знімальної групи фільму "Іржа" вже подали два позови проти Алека Болдвіна. В одному з них говориться, що сценарій не вимагав стрілянини, і актор вчинив безрозсудно.
  • Сам Болдвін у першому телеінтерв'ю після трагедії повідомив, що не натискав на курок, коли куля влучила в операторку фільму. "Я б ніколи не направив на когось пістолет і не натиснув би на курок. Ніколи", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті