Лайм

Злата Огнєвіч відповіла, чи готова до нових стосунків після болючого розриву з переможцем "Холостячки"

Героїня 2 сезону поспілкувалася з шанувальниками в Instagram

На проекті "Холостячка" Злата Огнєвіч зустріла кохання, але хепі-енду не сталося. Через півтора місяці після шоу Андрій Задворний покинув героїню, чим розбив їй серце. Співачка тяжко переживала розрив, і навіть звернулася по допомогу до психотерапевта.

Сьогодні 35-річна артистка ще не готова до нових стосунків, у чому зізналася своїм дописувачам в Instagram. Відповідаючи на запитання в "сторіз", Злата сказала, що їй потрібен час, щоб "прийти до тями" й "трансформувати почуття в подяку".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Про нові стосунки я тепер думаю в іншому контексті, - каже співачка. - Я просто покладаюся на потік, на Всесвіт. Я не знаю, що буде далі, але якщо кохання трапиться, я скажу - дякую. Я подякую вже за те, що воно вже є в моєму житті, я не приклеюватиму кохання на об'єкт чи себе. Я просто насолоджуватимуся цим моментом і спостерігатиму".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Одна з дописувачок висловила сподівання, що співачка зв'яже своє життя з фіналістом "Холостячки" Дмитром Шевченком, і Злата Огнєвіч цього не заперечувала.

"Я не знаю, з ким я буду в цьому житті, я просто знаю, що буде далі. Тепер я просто хочу перебувати в нейтральному і багатому середовищі. Багатому - на події, знайомства, захоплення, розваги. А вже Всесвітня енергія точно мені підкаже. І в момент цього імпульсу я їй пообіцяю, що буду просто в моменті, я буду в подяці", - відповіла зірка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Тим часом Андрій Задворний заявив, що страждає від негативу у соцмережах через Злату Огнєвіч. Нібито співачка своїми сльозами на пост-шоу "Холостячки" викликала до себе співчуття та перенаправила свій хейт, який виходив протягом усього проекту, на нього.
  • Учасники 2 сезону шоу "Холостячка" взяли участь у брутальному спецпроекті JetSetter. Чоловіки знялися у фотосесії у стилі фільму "Бійцівський клуб": розбиті брови, носи, рани та садна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Погналися за довгим рублем: Віктор Бронюк різко висловився про співачок-зрадниць Лорак і Повалій

Співак Віктор Бронюк категорично висловився щодо співачок-зрадниць Ані Лорак і Таїсії Повалій. Їхній вибір артист пояснює банальним бажанням наживи.

Аlyona Аlyona відсвяткувала свій день народження на фронті

Українська реперка Аlyona Аlyona вирушила на передову, щоб у колі військових зустріти свій день народження. Співачка підбадьорила українських бійців музикою та піснями.

Я в стосунках: Василь Вірастюк розлучився з дружиною та показав нову кохану

Український богатир Василь Вірастюк розповів, що офіційно розлучився з дружиною та засвітив кадр з новою обраницею. Стронгмен почувається щасливим.