Лайм

Не впевнена, що будемо разом: дружина Віктора Павліка заявила про кризу у стосунках

Катерина Репяхова посварилася із чоловіком

Конфлікт у родині Віктора Павліка не вщухає: після того, як його молода дружина Катерина Репяхова подала до суду на колишню співака, стосунки між подружжям погіршилися.

У коментарі телеканалу "Україна" співак заявив, що був проти судового позову проти Лариси Созаєвої, але Катерина не дослухалася його думки.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

"Я вважаю, що все має бути спокійно, тихо. Я думаю, що так і буде, тому що найголовніше – це здоров'я. І на нервах ніхто ніколи не перемагав, – сказав Павлік. – Я не читаю те, що викладає Катя. Катя мене не питає, як і що робити, це було її рішення. І вона відстоює свою позицію, свою честь та гідність. Я не дуже в цьому розбираюся, але немає диму без вогню".

Відсутність підтримки чоловіка, схоже, дуже кривдить Репяхову. У Instagram-історіях дівчина показала заплакане селфі та заявила, що їхня родина може розпастись на тлі кризи.

"Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо разом. Я у цій війні одна", - написала вона.

Згодом Катерина записала відео, в якому підтвердила свої слова без зайвих емоцій.

"Я завжди думаю, перш ніж роблю. Я ніколи нічого не роблю імпульсивно. Я не шкодую, що виставила цю сторіс. Наша сім'я справді переживає важкий період. Я не знаю, як ми з нього вийдемо, це вже відповідальність Віктора Франковича, як він виходитиме з цієї ситуації. Але робити вигляд мені не хотілося. Мені хотілося бути чесною: як є, так є. Нехай спостерігає вся країна. Хтось намагається явно зробити нам погано. Чим це все закінчиться, побачимо", - сказала вона.

Нагадаємо, що Віктор Павлік пішов від Лариси Созаєвої, щоб бути зі своєю фанаткою та концертним директором Катериною Репяховою. Созаєва – третя дружина артиста, з якою він виховував спільного сина Павла. Хлопець помер через онкологічне захворювання у 2020 році.

  • Раніше синові Віктора Павліка та Катерини Репяхової виповнилося півроку. Батьки показали милі фото з хлопчиком Мишком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil