Лайм

Олена Кравець розповіла про кризу у стосунках із чоловіком після народження двійнят

Впоратися з ним парі допомагали фахівці

Олена та Сергій Кравець разом уже 24 роки, 19 з яких – в офіційному шлюбі. Але навіть такий довгий період не дає гарантій, що все буде гаразд. Якось пара зіткнулася з кризою, яка ледь не привела до розлучення.

В інтерв'ю Маші Єфросініній зірка "Кварталу 95" розповіла, що стосунки похитнулися після народження двійнят. Ваня та Катя народилися, коли подружжя були вже у досить зрілому віці – Олені було 39 років, а Сергію – 37.

Фото: instagram.com/lennykravets

Акторка зізнається, що вони планували дитину, але те, що народиться двоє, - стало для них несподіванкою. "Ми не були готові, що це буде ось так, - каже Олена. - Ми дуже хотіли другу дитину, і коли трапилася двійня, це була лавина, що увірвалася, в наше життя, і це перевернуло весь наш життєвий уклад з ніг на голову. І нас понесло, вибився ґрунт з-під ніг. Ми стали мамою й татом".

За словами Олени, з першою дитиною такого не було. Машу вона народила у 26 років, і дівчинка виросла непомітно: вона постійно була з батьками на зйомках, гастролях, клубах та стадіонах.

"Ми взагалі не парилися, - каже зірка. - І тут, у 39 років я народжую двох малюків. Це і гормональні потрясіння, і я не була в декреті. А треба було там залишитися, він потрібний жінці". При цьому Олені хотілося збігати не роботу, оскільки поруч із малюками вона "почувалася некомфортно".

Фото: instagram.com/lennykravets

У цей період подружжя зіштовхнулося з масою негараздів, і в якийсь момент втратили "свій мікросвіт". "Чоловіча та жіноча природа трансформувалася у батьків, у добувників, мисливців за елементарними засобами існування", - каже вона.

Пара зрозуміла, що сама не справляється з кризою, тому звернулася за допомогою до психотерапевта, і це стало їхнім порятунком. "Це та кватирка, через яку заноситься свіже повітря у ваші стосунки, коли здається, що вже все, що вже все померло і вже немає чим дихати", - каже акторка.

Олена та Сергій Кравець одружилися у 2002 році. Пара виховує трьох дітей - 18-річну Машу та двійнят Ваню та Катю, які з'явилися на світ у серпні 2016 року.

  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох малюків на тому самому терміні вагітності.
  • Раніше журналісти показали будинок Олени Кравець, розташований на Осокорках у Києві. Елітне містечко налічує всього 17 котеджів, але найрозкішніше - акторки з "Кварталу 95".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували