Лайм

Журналісти показали розкішний особняк Олени Кравець з дизайнерським інтер'єром: відео

Будинок розташований на березі Дніпра

Олена Кравець разом з сім'єю оселилася у двоповерховому будинку, який розташований на Осокорках у Києві. Елітне містечко нараховує всього 17 котеджів, але найрозкішніший - акторки з "Кварталу 95".

Маєток зірки показали журналісти програми "Викриття". Особняк містить кілька кімнат та має стильний дизайн. Всередині дому є величезна кухня, вітальня, спальня та дві кімнати для дітей акторки - 5-річних двійнят Вані та Каті, а також для старшої дочки Маші.

Маєток Кравець побудований у 50 метрах від води, на території є багато високих дерев, які створюють тінь. Сам будинок, який виконаний з дерев'яного бруса, займає близько 300 квадратних метрів. Дизайном особняка займалася дружина телеведучого Андрія Данилевича.

Фото: Кадр з відео

Фото: Кадр з відео

Фото: Кадр з відео

Фото: Кадр з відео

  • Раніше актока "Кварталу 95" показала синочка, і зібрала майже 20 тисяч лайків. Шанувальники Кравець дружно прийшли до висновку, що Ваня зростає копією своєї зіркової мами.
  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному й тому ж терміні вагітності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували