Лайм

Олена Кравець відверто розповіла, як вони з чоловіком втратили двох дітей

Через багато років акторка зважилася на зізнання

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному й тому ж терміні вагітності.

Таке зізнання акторка зробила в програмі "Життя відоміх людей". За словами Олени, після народження першої доньки у неї два рази траплявся викидень (відео дивіться на сторінці нижче)

Фото: instagram.com/lennykravets

"У мене два рази трапилася завмерла вагітність, при тому на одному й тому ж терміні - на восьми тижнях, - зізналася акторка. - Колись про це було важко говорити, а зараз, як мій чоловік сказав: "Ну дивись, вони ж повернулися до тебе, ці двоє".

Вагітності переривалися через напружений робочий графік акторки. "Була гонка і на цій швидкості дітей не виношують", - говорить Олена.

Кілька років Кравець ходила до психоаналітика, щоб змиритися з пережитим. А в 2016-му вона стала мамою чарівних двійнят.

Фото: instagram.com/lennykravets

Олена зізнається, що спочатку не повірила, що носить під серцем одразу двох малюків. "Я подумала, що лікар дивиться не мою картинку, що хтось був до мене з двійнятами. Не приймала моя свідомість дуже довго, я не могла в це повірити", - згадує Кравець.

Зараз Олена і Сергій Кравець виховують трьох дітей - 17-річну Машу і 3-річних двійнят Ваню і Катю.

  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.
  • Олена Кравець, яка щаслива в шлюбі вже 17 років, розповіла, як зберегти романтику у стосунках з чоловіком через роки. А також поділилася сімейною традицією, яку вони з чоловіком запозичили у багатодітної пари.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях