Лайм

Брітні Спірс натякнула на нову пісню і показала, як співає після довгої перерви

Зірка нарешті зможе сама розпоряджатися своєю кар'єрою

Брітні Спірс поступово повертає контроль над своїм життям після повного звільнення від опіки батька. Так, артистка готова відновити музичну кар'єру, і навіть натякнула на вихід нової пісні в найближчому майбутньому.

Поп-зірка записала новий ролик, де продемонструвала свій вокал. Проте будь-які інші подробиці щодо нового синглу Брітні розкривати не стала. Вона лише уточнила, що "робота над новою піснею активно триває".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Britney Spears (@britneyspears)

Спірс позувала у ванні перед дзеркалом у яскравому топі та штанях із заниженою талією. Волосся у неї було розпущене, на шиї виднівся масивний кулон, а на обличчі був виразний макіяж очей.

Востаннє виконавиця радувала фанатів новими хітами ще 2016 року, коли випустила альбом "Glory". Згідно заяв інсайдерів, Брітні рада можливості знову повернутися в музичну індустрію, але це не є для неї "головним пріоритетом у житті". В соціальних мережах співачка нагадала своїм шанувальникам про свої минулі заслуги. Наприклад, що стала однією з небагатьох артистів в історії поп-музики, чиї альбоми розійшлися тиражем понад 100 мільйонів по всьому світу.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно Брітні Спірс була повністю звільнена від опікунства свого батька Джеймса Спірса. Відповідно до судової постанови, винесеної у 2008 році, чоловік розпоряджався не лише грошима та кар'єрою знаменитості, а й впливав на інші аспекти її життя. Артистка відкрито говорила про те, що її сім'я заслуговує на в'язницю за надмірне опікунство над нею. У 2020 році співачка сказала, що не вийде на сцену доти, доки батько матиме хоч якесь відношення до її кар'єри.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни