Лайм

Брітні Спірс похвалилася стрункою фігурою у день свого 40-річчя

Співачка святкує ювілей

2 грудня свій день народження святкує Брітні Спірс – співачці, яка звільнилася від опіки батька , виповнюється 40 років. У свій ювілей щаслива іменинниця опублікувала в Instagram фотографії з нареченим і не проґавила можливості похвалитися стрункою фігурою.

Брітні та її бойфренд Сем Асгарі вирушили святкувати до іншої країни. На знімках пара зображена на вході у приватний літак і виглядає дуже щасливою. На співачці – короткі шорти, біла блуза та червоні чоботи. У підписі до фото зірка пожартувала, що вона не така товста, як її подають у пресі.

Фото: instagram.com/britneyspears

"Яка радість сьогодні! Я і мій наречений так раді від'їзду... Як ви можете бачити, я не важу 800 фунтів (більше 360 кг, - Ред.), як у папараці на фотографіях. Я займаюся спортом, і це реальні фото." Дякую Богу за можливість виїхати з країни! Я щаслива!", - написала Брітні.

Фото: instagram.com/britneyspears

Асгарі показав у своєму блозі, що організував для коханої сюрприз: торт у вигляді початкової літери імені Брітні та салют.

Фото: instagram.com/samasghari

"Я називаю тебе Левицею, тому що я захоплююся твоєю неймовірною силою. Мене надихає твоє прекрасне серце. Я люблю твою посмішку, яка висвітлює мій світ. Щодня - твій день народження, моя королева. З першим днем народження в ролі моєї дружини!" - написав Сем, натякнувши, що вони вже, можливо, таємно одружилися.

Фото: instagram.com/samasghari

Фітнес-тренер зробив пропозицію співачці після п'яти років стосунків, і він стане вже третім чоловіком поп-зірки. Чутки про те, що Спірс та Асгарі збираються побратися, з'явилися на початку вересня, коли бойфренда Брітні помітили в ювелірному магазині в Беверлі-Хіллз.

  • Коли Брітні Спірс і Сем Асгарі оголосили про заручини, співачці відразу ж порадили укласти з ним шлюбний договір . Фанати побоюються, що 27-річний фітнес-інструктор не до кінця чесний із 40-річною зіркою.
  • Пара вже вибирає новий будинок для спільного життя. Їхню увагу привернув маєток у Лос-Анджелесі за 16,5 млн доларів, який раніше належав візажистові Джеффрі Стару.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа