Лайм

Кейт Міддлтон прикрасила ялинку на Різдво у яскравому святковому вбранні: стильний образ герцогині

Дружина принца Вільяма розуміється на моді

Кейт Міддлтон вміє дивувати шанувальників продуманими до кожної дрібниці вбраннями. Нещодавно герцогиня вийшла у світ в елегантній сукні модного відтінку, а цього разу вона продемонструвала більш стриманий образ.

Дружина принца Вільяма прикрасила ялинку у Вестмінстерському абатстві і показала результат на фото. На знімках вона позує у червоному кардигані Miu Miu з білим комірцем, а також у чорних штанах. Розкішні локони додають її образу трохи романтичності та загадковості. На обличчі у Міддлтон нанесений легкий макіяж.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Прикраси для ялинки герцогиня обрала в одній кольоровій гамі – червона атласна стрічка, з якої Кейт зробила акуратні банти. Також вона прикрасила новорічне дерево святковою гірляндою. "Я така рада, що провела Together at Christmas тут, у Вестмінстерському абатстві, місці, яке має велике значення для мене та Вільяма", - йдеться у підписі до фотографій.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Відомо, що 8 грудня у Вестмінстерському абатстві відбулися зйомки різдвяного концерту Together at Christmas, який покажуть на британському телебаченні напередодні Різдва. Організувала та провела захід Кейт Міддлтон. Вона з'явилася на концерті у супроводі чоловіка принца Вільяма, а ось Єлизавета II не змогла відвідати захід. Проте монархиня передала кілька різдвяних ялинок із Великого Віндзорського парку, щоб прикрасити абатство.

  • Раніше Кейт Міддлтон вразила елегантним образом на марші ветеранів. Герцогиня Кембриджська була одягнена у чорне приталене пальто з декоративними червоними погонами.
  • Фотограф Кейт Міддлтон та принца Вільяма розповів, як зробити гарні фото на Новий рік. Більше ніяких закритих очей та розмитих кадрів!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"