Лайм

5 свідомо провальних подарунків на Новий рік – вийде незручно

Ці речі точно не варто дарувати близьким чи друзям

Напередодні новорічних та різдвяних свят у багатьох починається паніка, адже необхідно подбати про презенти для колег, друзів, другої половинки та дітей. І якщо ще з подарунками для батьків і бабусь все більш-менш зрозуміло, то з ідеями, чим здивувати решту, іноді буває дуже складно, особливо, якщо відкладати все на останній момент. theLime ділиться з вами рекомендаціями, які подарунки будуть недоречними.

Спідня білизна

Не варто дарувати навіть найближчим людям комплекти спідньої білизни, набори для сну, піжами, термобілизну, шкарпетки, колготи, капці. По-перше, ви можете не вгадати з розміром, по-друге, фасоном, принтом або іншими уподобаннями. Це ті базові речі, які кожен може вибрати і купити сам. Альтернативою такому подарунку може стати сертифікат на певну суму в той чи інший магазин.

Фото: pinterest.com

Домашня тварина

Кожен з нас мріяв у дитинстві про домашню тварину, проте краще не дарувати такий подарунок, особливо якщо йдеться про дітей друзів або знайомих, а також дівчину, з якою ви тільки недавно познайомилися. Тварина – не предмет меблів, про неї потрібно дбати, вона потребує уваги, часу та фінансових витрат. Тому краще не ставити у незручне становище того, кому дістанеться такий подарунок.

Фото: pixabay.com

Презент із приколом

Декілька років тому були дуже популярними різні подарунки з приколами, набори для розіграшів тощо. Однак якщо ви подаруєте шкарпетки з незвичним принтом вашому босу або колезі досить консервативних поглядів, вони навряд чи оцінять такий подарунок. Такі речі зрозуміють лише люди з гарним почуттям гумору, з якими ви перебуваєте у досить близьких стосунках.

Фото: pinterest.com

Одяг

Також на новорічні та різдвяні свята не рекомендують дарувати одяг. Навіть якщо це веселий светр з оленями. Навряд чи ви здивуєте таким презентом, а ще гірше – промахнетеся з розміром. Але якщо ви все-таки вирішили вручити такий подарунок, не забудьте покласти чек, щоб була можливість обміняти цей товар у магазині, якщо раптом щось не підійде.

Фото: pinterest.com

Декор із символом року

На думку багатьох людей, найнепотрібніші презенти – це різні статуетки-символи року, магніти, брелоки тощо. Тому, кому ви подаруєте такий подарунок, він навряд чи принесе користь, а на додачу його потрібно буде десь зберігати і витирати з нього пил. Також не варто дарувати декор для дому чи арт-об'єкти, картини та календарі. Особливо, якщо ви не були вдома у тієї людини, якій збираєтеся презентувати їх.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ