Лайм

Що подарувати хлопцеві на Новий рік: 9 ідей замість шкарпеток та гелю для гоління

При виборі презенту враховуйте його стиль життя та хобі

Часто перед Новим роком та Різдвом багато хто розривається між величезною кількістю робочих завдань, які потрібно встигнути завершити цього року, та передсвятковою метушнею. Адже необхідно креативно прикрасити ялинку чи будинок, продумати меню та, звичайно ж, купити всім подарунки. theLime вирішив допомогти вам у цьому питанні та підготував кілька ідей, що можна подарувати хлопцю.

Скретч-карта світу

Якщо ваші стосунки тільки зароджуються, можна подарувати якийсь сувенір або подарунок зі змістом. Наприклад, скретч-карту світу, якщо ваша молода людина любить подорожувати. Це карта з картону або пластику з нанесеними на ній (під захисним непрозорим шаром, що стирається) назвами країн.

Фото: pinterest.com

Портативна колонка

Якщо ваша друга половинка полюбляє влаштовувати галасливі вечірки вдома або пікніки з друзями на природі, невелика колонка стане для нього чудовим подарунком. Ви можете доповнити такий презент солодощами або оригінальною упаковкою з декількома коробками, щоб якомога довше зберегти інтригу.

Фото: pinterest.com

Фітнес-браслет

Якщо ваш хлопець серйозно зайнявся бігом або просто хоче контролювати показники свого здоров'я, подаруйте йому фітнес-браслет. Цей презент покаже йому, що вам важливо завжди дбати про нього.

Фото: pinterest.com

Аксесуари для спорту в домашніх умовах

Якщо бойфренд захоплюється спортом, але не має часу відвідувати спортивний зал, подаруйте аксесуари, які замінять його. Це може бути еспандер, скакалка, гантелі, боксерська груша тощо. Ви можете проводити вдома спільні тренування та ще більше пізнавати один одного.

Фото: pinterest.com

Зовнішній акумулятор

Сучасний ритм життя передбачає божевільні робочі графіки, і бувають ситуації, коли телефон або планшет розряджається в невідповідний момент. Щоб мінімізувати їх, подаруйте своєму коханому зовнішній акумулятор або, як його ще називають, Power Bank, щоб він завжди був на зв'язку.

Фото: pinterest.com

Мультитул

Якщо ваш юнак полюбляє лагодити або майструвати щось, подаруйте йому мультитул (інша назва багатофункціональний інструмент) – тобто набір профільного або повсякденного інструменту, укладений в одному компактному корпусі. Існує безліч різновидів мультитулів, тому при виборі вам необхідно орієнтуватися на інтереси свого обранця.

Фото: pinterest.com

Сертифікат у квест-кімнату

Якщо ви хочете подарувати враження, виберіть в якості подарунка сертифікат у квест-кімнату. Якщо ваш юнак не любить логічні головоломки, можна подарувати сертифікат на певну суму з вибором розваги на його смак.

Фото: pinterest.com

Автомобільні аксесуари

Якщо ваш хлопець має свою машину, завжди можна подарувати якийсь аксесуар для неї. Наприклад, автомобільний органайзер на спинку сидіння, відеореєстратор, навігатор, автомобільний пилосос тощо.

Фото: pinterest.com

Гребінець для вусів та бороди з гравіюванням

Якщо ваш хлопець має бороду та вуса, подаруйте йому незвичний гребінь із гравіюванням. Доповнити такий подарунок можна доглядовими засобами для гоління, а також оригінальною упаковкою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дотримуйтесь простих правил: як захистити помідори від фітофтори та інших хвороб

Чим підживити і як поливати кущі помідорів для профілактики фітофтори - небезпечної хвороби томатів та інших рослин

Вишуканий рецепт літнього салату: як приготувати з прошутто, помідорами і вершковим сиром

Як у домашніх умовах приготувати салат сиром Філадельфія, томатами та зеленню, щоб урізноманітнити своє звичне меню та здивувати гостей

Магніти для грошей: які знаки Зодіаку мають здатність притягувати багатство

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які притягують багатство – Телець, Лев, Скорпіон, Козеріг