Лайм

Лілія Ребрик дала пораду, як зберегти кохання у багаторічному шлюбі

Пару вважають зразковою сім'єю

Лілія Ребрик та Андрій Дикий щасливі у шлюбі вже 10 років. Телеведуча та хореограф демонструють ідилію у соцмережах, і їхньому коханню можна лише позаздрити. У "дикої сімейки" багато шанувальників, які вважають їх зразковою сім'єю. Як їм це вдається довгі роки, акторка розповіла в новому інтерв'ю.

В YouTube-проекті "Зе Інтерв'юер" Лілія зізналася, що на початку стосунків вони з Андрієм домовилися "притиратися все життя".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"І ось ми притираємося, у прямому сенсі цього слова, - сміється вона. - Ми собі придумали, що це круто, коли в чотири руки щось там готуєш на кухні, коли в тебе є улюблені танчики... Коли діти бачать цю схему поведінки: як батьки не соромляться обійматися, цілуватися. І в дітей, спостерігаючи за цим, вибудовується правильна модель сімейних стосунків".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я вважаю, що наше головне завдання - бути щасливими, а дітям варто показувати свій приклад. Що можна бути щасливим, що можна працювати і заробляти на радість, а не так, як нас вчили, що гроші заробляються складно, що це важка праця. Так, це праця, але вона має бути в радість - ось це хочеться своїм дітям передати", - наголосила вона.

  • Лілія Ребрик також розповіла, як розпочинався їхній роман із Андрієм Диким. Телеведуча зізналася, що їхня історія кохання почалася не на проекті "Танці з зірками", як думали шанувальники.
  • Раніше Лілія Ребрик відверто розповіла , як величезний кредит змусив її багато працювати. В Instagram телеведуча та акторка поділилася своєю історією стосунків із грошима.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації