Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях заступилася за супутницю заступника міністра у скандалі з відвертою сукнею

Королева краси висловилася про цькування в інтернеті

Пікантне вбрання Христини Тишкун на офіційному заході у Львові активно обговорюють у мережі: на фото, яке облетіло українські ЗМІ, супутниця заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука позувала поруч із Андрієм Садовим у сукні, яка відкрила її груди.

Фото: Facebook

Одяг Тишкун багато хто назвав недоречним і висміяв в їдких постах і фотожабах. Проте знайшлися у дівчини захисники, серед яких - "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях. В Instagram-історіях королева краси назвала ситуацію "огидним булінгом".

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

"Яку огидну ситуацію я зараз спостерігаю, де люди навіть не соромляться у себе виставляти на сторінках те, як вони шеймлять і булять помічницю міністра за її відверте вбрання. Те, що вона одягнена недоречно і не відповідає дрес-коду - факт, але хіба можна за це вішати ярлики, знецінювати її посаду і опускати по соціальній драбині, - обурилася Неплях. - Я вважаю, що кібербулінг - зло 21 століття. Це той самий аб'юз і психологічне насильство, але від незнайомих людей. В епоху інтернету необхідно впроваджувати нові закони, де за хибну інформацію та образи людина має відповідати".

Фото: Instagram

"Міс Україна Всесвіт" поділилася постом підписниці про ситуацію із сукнею Тишкун. Анна Неплях поділяє думку, що ганебно знецінювати жінку, її роботу та знання, ображати та називати повією через недоречне вбрання.

Фото: Instagram

27-річна Христина Тишкун закінчила Львівський національний університет ім. Івана Франка за фахом право. У ЗМІ дівчину називають помічницею заступника міністра освіти та помічницею адвоката в бюро Advisers. На офіційних фотографіях зустрічі Гарбарука та Садового, опублікованих на сайті Львівської міської ради, Тишкун немає.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента