Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях повторила образ принцеси Діани: фото

Тепер і в гардеробі українки є светр із овцями

Принцеса Діана була справжньою іконою стилю, яка ввела у моду прості та зручні речі. Сьогодні образом Леді Ді надихаються мільйони людей по всьому світу, мріючи про такі самі вбрання. Серед них – українка Анна Неплях.

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" зізналася, що давно хотіла светр із вівцями, який був одним із улюблених у гардеробі принцеси Уельської, і нещодавно її мрія збулася.

Фото: instagram.com/neplyah

"От у мене бажання було - бути як принцеса Діана і воно вже трошки здійснилосяя", - написала Анна у своєму Instagram, опублікувавши знімки, на яких повторює образ королівської особи.

Фото: instagram.com/neplyah

Вовняний светр із "дитячим" принтом був створений у 1979 році британськими дизайнерами Warm & Wonderful. Знаменитим він став після того, як Діана з'явилася в ньому на турнірі з поло у 1983-му, де грав принц Чарльз.

Фото: Getty Images

Згодом оригінальний светр принцеси став частиною колекції Музею Вікторії та Альберта. Цей образ можна було побачити у третьому епізоді 4 сезону серіалу Netflix "Корона".

З 1994 року червоний светр із білими вівцями, куди втиснулася одна чорна, став доступним для покупки. Його випустила марка Rowing Blazers, дизайнери Warm & Wonderful самі взяли участь у розробці колаборації.

Принцеса Діана дуже любила цей светр і часто його надягала, що змусило пресу думати, що дружина принца Чарльза почувалася "чорною вівцею" у королівській сім'ї.

Фото: Getty Images

  • Раніше Анна Неплях висловилася про свій виступ на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2021". Українка не потрапила до топ-16 півфіналісток, але не зневіряється з цього приводу.
  • Також Анна Неплях показала "неідеальне тіло". На двох фотографіях модель позує у спортзалі: на одній – з осиною талією, а на другій – зі складками на животі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються