Лайм

Арнольд Шварценеггер офіційно розлучився з дружиною через 10 років після їхнього розриву

74-річний актор знову неодружений

Після десяти років шлюборозлучного процесу Арнольд Шварценеггер та Марія Шрайвер офіційно розлучилися. У США завершився суд із розділу майна між зіркою "Термінатора" та тележурналісткою.

Як повідомляє TMZ, юридичну точку в історії їхнього шлюбу було поставлено у Верховному суді Лос-Анджелеса 28 грудня. Видання зазначає, що розлучення пари було одним із найзатяжніших в історії Голлівуду.

Фото: Getty Images

Шлюбний процес затягнувся, оскільки у колишніх коханих виникли складнощі з врегулюванням суперечок щодо розподілу майна. В результаті після довгих судових позовів всі нажиті статки, яки оцінили в $400 млн, були поділено практично навпіл.

Актор одружився з племінницею екс-президента США Джона Кеннеді у 1986 році. У шлюбі вони прожили 25 років і народили чотирьох дітей.

Фото: Getty Images

Розрив пари стався у 2011 році, коли у ЗМІ просочилася інформація про те, що Шварценеггер є батьком Джозефа Баєна, народженого від хатньої робітниці сім'ї.

Сьогодні позашлюбному синові "залізного Арні" 24 роки, і зовні він має велику схожість зі своїм знаменитим батьком. Він також захоплюється бодібілдінгом та бере участь у спільних з Арнольдом тренуваннях та спортивних заходах.

  • Дочка Арнольда Шварценеггера чекає на другу дитину від актора "Вартових Галактики" Кріса Пратта. Пара вже виховує однорічну дочку.
  • Минулого року Арнольд Шварценеггер переніс операцію на серці. Лікарі встановили 74-річному акторові аортальний клапан.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита