Лайм

Віктор Павлик показав маму, на яку неймовірно схожий: фото

Співак відвідав рідну людину

Після публічної сварки Віктор Павлик та Катерина Репяхова із сином Мишком вирушили у подорож західною Україною. Подружжя заїхало до рідного міста 55-річного співака, щоб познайомити бабусю із шестимісячним онуком.

Майбутній артист народився та виріс у Теребовлі, Тернопільської області. Там зараз мешкає його 81-річна мама, на яку Павлик неймовірно схожий. Схожість помітили дописувачі співака після публікації спільного фото в Instagram.

Віктор Павлик із мамою та молодшим сином Фото: instagram.com/viktorpavlik

На знімку народний артист позує з мамою Олександрою та молодшим сином Михайлом. Шанувальники неодноразово відзначали, що хлопчик дуже схожий на свого зіркового батька, а тепер побачили схожість і з бабусею.

"Ох ти, та ви всі на одне обличчя", "Троє однакових", "Михасик дуже схожий на бабусю, а Віктор Франкович на маму", "Ви дуже схожі", "Боже, як ви схожі з мамою", "В.Ф дуже схожий на маму", "Три в одному", - пишуть фани у коментарях.

Олександра Павлик виховувала сина фактично сама, бо батькові було "не до цього" – робота, рибалка, друзі. Саме мама і помітила, що син має музичний талант.

Батько Віктора Павлика Фото: instagram.com/repyahovakate

"Мама, мабуть, відчула, що в мені є цей талант, я можу співати, - розповідав Віктор Павлик у програмі "Ранок з Україною". - Вона завжди, і коли я був маленький, і вже згодом, і зараз пишалася мною".

  • Сину Віктора Павлика та Катерини Репяхової нещодавно виповнилося півроку. Батьки показали милі фото хлопчика в Instagram.
  • Катерина Репяхова показала судові документи, в яких наведено приклади публічних образ від колишньої дружини Віктора Павлика. Незважаючи на те, що український співак був проти позову, його молода дружина вирішила вимагати справедливості в суді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування