Лайм

Все серйозно: Катерина Репяхова показала, через що подала до суду на колишню дружину Віктора Павліка

Позов був поданий через публічні образи

Катерина Репяхова показала судові документи, в яких наведено приклади публічних образ від колишньої Віктора Павліка. Незважаючи на те, що український співак був проти позову, його молода дружина вирішила вимагати справедливості в суді. Вона заявила, що коментарі Лариси Созаєвої поширилися у ЗМІ та образили її честь та гідність.

Репяхова показала в Instagram-історіях документи з публікаціями та коментарями Созаєвої у соцмережах. У них колишня Павлика називає Катерину "нахабною і холоднокровною тварюкою", а також "су**ою".

"Ти дуже нахабна тварюка. Ти холоднокровна тварюка. Ти готувалася до весілля абсолютно спокійною, коли мій син помирав, тебе це особливо не засмучувало", - йдеться в одному з наведених доказів.

Дружина Павліка розповіла, що їй повернули позов через відсутність перекладу прямої мови відповідача (Созаєвої) українською мовою. "Тепер її перекладено. Все серйозно, нотаріально завірено і завтра вирушає до суду", - заявила вона.

Сама Созаєва поки що публічно не коментувала позов Репяхової, а Віктор Павлік говорив, що хоче спокійно і тихо врегулювати конфлікт.

"Катя не питала мене, як і що робити, це було її рішення, і вона відстоює свою позицію, свою гідність і честь. Я в цьому не дуже розбираюся, але не буває без вогню", - сказала співачка.

  • Його реакція образила дружину, про що вона заявила у соцмережах Після сварки подружжя змогло дійти спільного рішення, і Репяхова розповіла, як вони подолали кризу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню