Лайм

Емма Вотсон та Деніел Редкліфф розповіли, у кого були закохані на зйомках "Гаррі Поттера"

Актори згадали юнацькі захоплення

1 січня 2022 року на HBO Max вийде фільм "20-річчя Гаррі Поттера: Повернення в Хогвартс", і деякі деталі довгоочікуваного спецвипуску вже потрапили до мережі.

Таблоїд Daily Mail повідомив, що під час інтерв'ю актори "Гаррі Поттера" обговорювали свої юнацькі захоплення, і Емма Вотсон розповіла, як закохалася у Тома Фелтона. На той час виконавиці ролі Герміони було 11 років, а Драко Мелфою – 14 років.

Фото: https://www.instagram.com/t22felton/

"Я увійшла до кімнати, де у нас були заняття. Нам задали намалювати, як, на нашу думку, виглядає Бог, і Том намалював дівчину в кепці задом наперед і на скейтборді. Навіть не знаю, як це сказати - я просто закохалася в нього, - розповіла 31-річна Вотсон. - Але він був на три роки старший за мене, тому для нього я завжди була як молодша сестра".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tom Felton (@t22felton)

Сам Фелтон зізнався, що знав про закоханість маленької актриси, і хоча не відповідав їй взаємностю, завжди її захищав.

"Я став дуже захищати її. Так, у мене завжди була слабкість до неї, і це триває досі. Між нами завжди було щось на кшталт спорідненості", - каже актор, який і досі дружить із колегою.

Виконавець ролі Гаррі Поттера також відверто розповів про юнацькі симпатії. Виявляється, що Деніел Редкліфф був закоханий у Хелену Бонем Картер, яка старша за нього на 23 роки. У спецепізоді він зачитав листа, в якому освідчувався акторці в коханні.

Фото: Getty Images

"Люба Хелена Бонем Картер. Було приємно бути вашим партнером зі зйомок і підставкою, адже я завжди тримав вашу каву. Я люблю вас, і мені просто шкода, що я не народився на 10 років раніше, щоб у мене був шанс. З любов'ю і подякою за те, що ви така крута", - цитує актора Page Six.

Картер, яка зіграла у фільмах лиходійку Белатрісу Лестрейндж, була далеко не єдиним захопленням Редкліффа. На знімальному майданчику він зустрів своїх перших дівчат, одній з яких подарував свій перший поцілунок.

"Були закохані, люди зустрічалися і розходилися, як це зазвичай відбувається у школі. Це було таке ж середовище, але тільки у класі захисту від темних мистецтв", - пожартував Меттью Льюїс, який зіграв Невіла Лонгботома.

  • А ось Джоан Роулінг не покажуть у ювілейному спецепізоді через скандал із трансфобією. Нещодавно письменниці довелося звернутися до поліції, оскільки хейтери злили в мережу її домашню адресу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків