Лайм

Зірки "Гаррі Поттера" повернулися до Хогвартсу у трейлері спецвипуску, присвяченого 20-річчю фільму

Прем'єра "Повернення до Хогвартсу" відбудеться 1 січня 2022 року

HBO Max випустив довгоочікуваний трейлер спецепізоду, присвяченого 20-річчю фільму "Гаррі Поттер та філософський камінь". Перша частина франшизи вийшла у 2001 році, і на честь ювілею актори та творці зібралися у декораціях чарівного замку, аби згадати минуле.

"20-річчя Гаррі Поттера: повернення до Хогвартсу" знімали у студії Warner Bros. в Лондоні. Крім Деніела Редкліффа, Руперта Грінта та Емми Вотсон, які зіграли головні ролі, у спецвипуску з'являться Хелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Ральф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман, Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Меттью Льюїс та Еванна Лінч.

Кадр трейлера спецепізоду «Гаррі Поттер 20-річчя: Повернення до Хогвортсу» Фото: HBO Max

У трейлері зірки "Гаррі Поттера" прогулються культовими локаціями франшизи: на платформі 9 ¾, у Косому провулку, в обідньому залі та вітальні Гріфіндора. Актори згадали фільми, а також свої стосунки та почуття з приводу закінчення зйомок. Так, Деніел Редкліфф боявся, що найважливіше у його житті вже було зроблено. Як відомо, через тягар ранньої популярності актор зіштовхнувся з психологічними проблемами та алкогольною залежністю.

Автор серії книг про "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг не давала інтерв'ю для "Повернення до Ховартсу" і з'явиться у фільмі лише в архівних кадрах. Через коментарі проти трансгендерів письменниця стала скандальною фігурою, і Warner Bros. вирішили не піддавати проект зайвій критиці. Спецвипуск вийде на HBO Max у перший день нового 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків