Лайм

Не фотошоп: Анатолій Анатоліч здивував яскравими фото льоду на Київському морі

Шоумен розповів про свої враження

Анатолій Анатоліч вирішив новорічні канікули провести активно та здивував своїх підписників новими фотографіями. З дружиною та дітьми він вирушив на Київське море, де організував для них незабутню фотосесію.

Результатами зйомки знаменитість поділився у своєму блозі у Instagram. "Київське море. У мене поривами напади любові до того, що довкола нас. Навіть коли зелень завмерла до весни, а води приховані під шаром льоду, можна очманіти від краси", - розповів він про свої враження.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

У Instagram-stories ведучий показав процес фотографування. Ще він зізнався, що хоч і не любить зиму, але заради такої краси готовий змінити свою думку. Анатоліч також додав, що неймовірний вигляд льоду, який можна порівняти з хмарами, відображено на знімках без жодної краплі фотошопу і виглядає так насправді.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Користувачі теж не залишилися байдужими до неймовірних пейзажів, тому в коментарях продовжують висловлювати своє захоплення: "Світ навколо нас прекрасний!", "Я в шоці", "Це неймовірно!", "Ніби на небесах", "Це дуже красиво".

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч одружений із Юлією Бойко. У 2011 році у подружжя народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У 2021 році у пари з'явилася третя дитина – син, якого назвали Нілом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші