Лайм

Українська пісня увійшла до топ-3 найпопулярніших хітів "Євробачення"

До рейтингу потрапили одразу дві пісні Go_A

Радіо міжнародного конкурсу "Євробачення" ESC Radio склало рейтинг найпопулярніших пісень ESC Top 250. За результатами голосування пісня українського гурту Go_A "Шум" посіла третє місце.

Динамічна веснянка поступилася італійським переможцям "Євробачення-2021" Maneskin з піснею "Zitti E Buoni" (2 місце) та шведській співачці Loreen, яка виграла конкурс у 2012 році з піснею "Euphoria".

Фото: songfestival.be

Go_A відзначили досягнення у своєму Instagram.

"Рік почався SHUMно! Відразу два наші треки потрапили до ESC TOP 250 — щорічний рейтинг найкращих пісень за всі часи існування Євробачення! "SHUM" увійшов до трійки найпопулярніших пісень за всю історію конкурсу! А "Solovey" посів 128-е місце", - йдеться у публікації гурту.

Фото: https://www.instagram.com/go_a_band/

Також до рейтингу ESC Top 250 потрапили й інші пісні представників України на "Євробаченні". Хіт Джамали "1944", з яким вона здобула перемогу у 2016 році, посів 14 місце. На 74 місці опинилася "Lasha Tumbai" Вєрки Сердючки, 78 рядок зайняли "Дикі танці" Руслани, пісні Ані Лорак "Shady Lady" дісталося 108 місце, "Gravity" Злати Огневич - 179, MELOVIN та його "Under The Ladder" поставили на 183 місце, а "Be My Valentine" Світлани Лободи – на 242.

66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" відбудеться в італійському Турині. 10 та 12 травня пройдуть півфінали, а фінал призначено на 14 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ