Лайм

Ніколас Кейдж знову стане батьком - п'ята дружина актора чекає дитину

Зірка Голлівуду вже має двох дорослих синів

Ніколас Кейдж та його дружина Ріко Шибата чекають на дитину. Про майбутнє поповнення у сім'ї 58-річного актора повідомив журналістам його представник.

"Майбутні батьки e піднесеному настрої!" - cказав публіцист виданню People. Дата пологів і стать малюка поки не оголошені.

Фото: Getty Images

Дитина від Кейджа стане першою для 27-річної японки. У самого актора вже є двоє синів від попередніх стосунків: 16-річний Кал-Ел і 31-річний Вестон, який на чотири роки старший за свою мачуху і сам має двох дітей.

Ріко Шибата та Ніколас Кейдж одружилися у лютому 2021 року в готелі Wynn у Лас-Вегасі. Вона п'ята дружина зірки фільмів "Викрасти за 60 секунд", "Без особи", "Примарний гонщик", "Повітряна в'язниця", "Сім'янин".

Пара познайомилася у Японії, і з того часу залишається разом. Раніше Кейдж був одружений чотири рази, а його попередній шлюб з Ерікою Койке тривав лише чотири дні у 2019 році. Він також раніше був одружений з Патріцією Аркетт (1995-2001), Лізою Марі Преслі (2002-2004) та Еліс Кім (2004-2016).

У подкасті свого брата Марка Копполи Ніколас Кейдж розповідав, що зробив Шибаті пропозицію через відеодзвінок, а обручку відправив із США до Японії поштою.

"Вона поїхала з Нью-Йорка і повернулася в Кіото, а я повернувся до Невади і не бачив її шість місяців. Ми дійсно були щасливі разом, тому я, нарешті, просто сказав: "Послухай, я хочу одружитися з тобою", і ми заручилися по FaceTime", - поділився актор, якому 7 січня виповнилося 58 років.

  • Раніше батьком став 19-річний переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин. Хлопець забрав дружину з пологового будинку та показав милі фото з дочкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil