Лайм

Брітні Спірс показала нові фото без одягу - співачка знялася у стрінгах

Зірка похвалилася стрункою фігурою

Брітні Спірс продовжує епатувати шанувальників відвертими фотографіями в Instagram. Нещодавно 40-річна співачка зробила серію селфі в самих панчохах, а тепер вирішила показати фанатам фігуру ззаду.

На фото Брітні позує у ванній перед великим дзеркалом, повернувшись до нього спиною. З одягу на співачці лише крихітні червоні стрінги та туфлі на високих підборах.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Наречений поп-зірки Сем Асгарі відреагував на провокацію розгніваним емодзі та хештегом "ревнощі".

Сам він також опублікував у Instagram фото із голим торсом. 27-річний актор-початківець та фітнес-інструктор з Ірану часто хвалиться мускулистою фігурою, і його знаменита наречена прагне ні в чому йому не поступатися.

Фото: https://www.instagram.com/samasghari/

Брітні Спірс публікує у соцмережах фото без одягу не просто так. Співачка 13 років перебувала під опікою батька, який нав'язував їй психіатричне лікування, контролював її фінанси, особисте життя та навіть користування соцмережами. Крім того, артистка намагається знайти гармонію зі своїм тілом, яким була незадоволена ще за часів активної концертної діяльності.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"У мене був мільярд шоу, де я роздягалася і, на мій жах, іноді я не виглядала надто гарно. Я не хочу, щоб хтось бачив целюліт на моїй дупі, але я відчуваю, що виступи змусили мене занадто соромитися свого тіла, його непривабливості, - розповідала Брітні фанатам. - Зараз я показую своє тіло, тому що я прийшла у цей світ оголеною, і я відчуваю, що світ надто довго давив на мої плечі. Я хочу відчути легкість".

  • Раніше Брітні Спірс говорила, що не займатиметься музикою, доки її життя контролює батько. Отримавши довгоочікувану свободу, вона записала, як співає у ванній кімнаті. У зірки 2000-х все ще сильний голос із характерною хрипотою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття