RU  UA

Дізнатися

Катя Осадча в купальнику позувала на пляжі - як ведуча з родиною відпочиває у Таїланді

Багатодітна мама часто подорожує

Українські знаменитості продовжують насолоджуватися зимовими канікулами. Після теплих привітань з Різдвом, які вони підготували для шанувальників, багато зірок махнули відпочивати у теплі країни. Катя Осадча та Юрій Горбунов обрали колоритний Таїланд та показали фото з відпустки.

Ведуча "Світського життя" взяла з собою яскраві купальники, які вирішила продемонструвати на своїй фігурі. У блозі в Instagram вона опублікувала кілька кадрів, зроблених на пляжі. З моменту третіх пологів зірки минуло не так багато часу, адже в серпні минулого року вона народила сина Данила. Проте Осадча за досить короткий період змогла повернути собі колишню форму.

"Сонце та море – моя підзарядка!" – зізналася знаменитість у підписі до одного з фото. Також багатодітна мама показала, як насолоджується заходом сонця і милується разом із чоловіком статуєю Великого Будди.

Під одним із фото, на якому Осадча з'явилася в купальнику, фанати написали безліч компліментів на адресу зіркової ведучої. Вони були в захваті від її прекрасної фізичної форми та завжди доглянутого зовнішнього вигляду.

"У шикарній ти формі, Катюша!", "Катя, як у вас вийшло народити третю дитину і залишитися в такій супер формі?", "Яка красуня! Дівчинка-студентка", "Фігура просто супер", "Ідеальна фігура", " Свята пройшли повз! Жодного зайвого кг", "Мама трьох синів", "Класна ви", "Красуня", "Катя, у вас просто ідеальна фігура", "Ви у прекрасній формі", - висловили свою думку захоплені підписники.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилися двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у ведучої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

  • Раніше Катя Осадча показала яскраві фото з хрестин молодшого сина. Ведуча обрала брендову сукню-вишиванку, тоді як Юрій Горбунов віддав перевагу класиці – він був у чорних штанах та білій сорочці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии